Слава Україні і всім, хто їй допомагає!

Україна

У мене вже давно виникло бачення, що нашому президенту, коли він звертається до парламенту якоїсь країни, чи організації, варто закінчувати свої виступи фразою Слава Україні і … наприклад Європейському Союзу, Слава Україні і НАТО, Слава Україні і Німеччині, Слава Україні і Великій Британії, Слава Україні і Франції, Слава Україні і Польщі, Слава Україні і Прибалтиці, і так далі…

Бо славити себе перед іншими і не ділитися славою – це ЗАМИКАТИ ЕНЕРГІЮ НА СОБІ, не давати їй виходу, не давати енергії слави вільно розходитися світом! Це в якійсь мірі УЗУРПАЦІЯ принципу слави!

Звичайно ж, СЛАВА УКРАЇНІ, це безумовно, але всім іншим, хіба НЕ СЛАВА? Хіба не слава ЇМ за те, що вони нам допомагають, і за те, що без них України і всіх нас при всьому нашому героїзмові вже б не було, бо в нас банально в розпал війни закінчились власні боєприпаси і зброя!

Цей результат, цю перемогу, а отже й СЛАВУ, нам доведеться ділити! Славою нам доведеться ДІЛИТИСЯ, як з нами діляться військовою підтримкою!

Сьогодні – День Незалежності США! І я хочу передать цю енергію! Я хочу подякувати USA за підтримку, за мужність, за хоробрість, за виваженість, за витримку! Процвітай, Америко, в віках! СЛАВА УКРАЇНІ І США! Боже, благослови США і Україну!🇺🇸🤲🇺🇦                     

Сергій Фещенко