Новин з фронту

Безпека

“Близько 120 складів противника знищили українські артилеристи протягом тижня” — заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України бригадний генерал Олексій Громов під час онлайн-брифінгу представників Сил безпеки та оборони України в Military Media Center 10 листопада 2022 року.

— Загалом за минулий тиждень підрозділами протиповітряної оборони знищено 53 повітряних цілі, підрозділами ракетних військ та артилерії Збройних Сил України уражено понад 56 пунктів управління різного рівня, близько 120 складів та логістичних баз, а також низку окремих цілей та вогневих засобів противника, — сказав він.

Сили оборони України продовжують самовіддано і професійно захищати українські території та здійснювати заходи з деокупації.

Бригадний генерал Олексій Громов наголосив, що за кожний звільнений населений пункт та утримання рубежів під шквальним вогнем ворожої артилерії ми платимо найвищу ціну — життя та здоров’я наших воїнів.

— Пам’ятайте, що за новинами з фронту стоять реальні люди, які в надскладних умовах творять сучасну історію, — підкреслив Громов.

За матеріалами Інформагентство АрміяInform