В Україні визначають ТОП-100 відповідальних вчинків

Суспільство

До участі в опитуванні запрошуються і мешканці Житомирської області.

Сьогодні кожен із нас так чи інакше долучається до найбажанішої для українців мрії – Перемоги та миру! Кожен із нас відповідально, як ніколи, ставиться до своїх слів та вчинків, роблячи свій маленький вклад у прийдешню Перемогу!

До повномасштабного вторгнення рашистів в Україні було започатковано проєкт «100 відповідальних вчинків». Проєкт, який прагнув визначити, що це таке – «відповідальний вчинок» і на прикладах інших особистостей їх продемонструвати та надихнути до таких дій інших.

Українці з 20 областей, зокрема Житомирської, мали змогу України напрацювати список відповідальних вчинків. Він складається з понад 300 унікальних вчинків.

Долучайтесь до всеукраїнського опитування за ТОП-100 відповідальних вчинків за посиланням: https://forms.gle/HbJwVwmZPWCeRrZz7, та обирайте свої ТОП відповідальні вчинки!

Серед тих, хто заповнить форму та зробить допис із відповідним хештегом – #Топ100ВідповідальнихВчинків, команда проєкту розіграє 3 комплекти подарунків. Вони складаються з еко-сумки, зручної еко-чашки і не лише.

Опитування триватиме до 18 листопада включно.