На залізничній станції “Овруч” закрили туалет: куди людям сходити?🤔

Суспільство

Голові правління ПАТ « Укрзалізниця»

Кравцову Є.П.

Звернення

До Вас звертаються жителі та гості міста Овруч Житомирської області. Доводимо до Вашого відома, що на Ж/Д станції м.Овруч з 13.05.2019р. закрили платний туалет та скоротили працівників, які його обслуговували. Географічно станція м.Овруч знаходиться на кордоні з Білорусією. Люди, що подорожують та користуються послугами ПАТ «Укрзалізниці» незадоволені таким рішенням, адже туалет – це не якась забігайлівка, а заклад без якого не може обійтися ні один громадянин всієї земної кулі. Ми розуміємо, що ви не їздите громадським транспортом, тож не ходите до громадських вбиралень, у Вас просторі кабінети із всіма зручностями. Невже ми настільки злиденна держава, що не маємо змоги профінансувати місце для людських потреб.

За межами вокзалу є два бетонні туалети з жахливим санітарним станом, але люди при потребі користуються ним від безвихідного становища. До речі немає жодних зручностей для дітей та людей з обмеженими можливостями. Навіть ніде помити руки, повна антисанітарія.

Ми з Вами прагнемо жити в цивілізованій Європейській країні. Не робіть крок назад – подумайте про звичайних жителів та гостей, які відвідують наше прикордонне місто.

Соромно за Україну.

Просимо Вас посприяти у вирішенні даного питання, бо це порушення якості обслуговування пасажирів.

До листа додаємо підписи жителів та гостей міста.

 

 

24.06.2019р