Прихильники Михайла Заславського пригадали міській раді всі її гріхи…(вiдео)

Новини Житомира на Репортері:мітинги під міськрадою, викривальні промови ораторів у бік міського голови і його команди, обіцянки привести до влади принципово чесних людей, навести лад у місті, звичайно ж, у разі своєї перемоги свого кандидата – все це є ознакою наближення місцевих виборів.

Випадково опинившись біля житомирської міської ради о четвертій годині дня став свідком мітингу прихильників Михайла Заславського. Вздовж вулиці Великої Бердичівської у лінійку стояли активісти міського благодійного фонду Михайла Заславського, тримаючи у руках плакати, які направлялися у сторони вікон міської ради. Мабуть з розрахунку на те, що Віра Шелудченко прочитає адресовані їй і її команді заклики.

На цих плакатах було ВСЕ – вимоги зберегти ТТУ, не допустити підвищення тарифів на комунальні послуги, зупинити дерибан землі та інші. В центрі юрби, ораторка перелічувала усі гріхи нинішньої влади. Як кажуть, все в дусі передвиборчої лихоманки.

Прості активісти, яким було доручено тримати плакати, на запитання Reporter.ZT.ua, чому вони тут стоять, проти чого протестують, і чи отримують гроші за час, проведений на майдані, відповідали коротко.

Кажуть, що мітингують за ідею, а не за гроші…

Альбом: Политика Житомира

Источник: Reporter.ZT.ua