Алкоголь та правопорушення .В житомирському парку Гагаріна на лавочці пива вже не поп’єш! (відео міліцейського рейду)

Новини Житомира на Репортері:24 вересня на території Парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна в Житомирі дільничні інспектори міліції Корольовського райвідділу вийшли на “полювання”. Шукали тих, хто замість того, щоб їсти морозиво , та пити мінералку, вживає алкогольні напої в громадських місцях, курить, короче кажучи, відпочиває “по-нашому”… Таких громадян у нашому парку вистачає, адже відпочинок у багатьох з нас асоціюється з вживанням спитних напоїв.

Під час відпрацювання в парку було виявлено торгову точку, яка здійснювала продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв без будь-яких офіційних документів, повідомляє ВЗГ УМВС. По даному правопорушенню було складено адміністративний протокол за ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновим виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Преведена акція, розцінюється, звичайно, як позитив. Питання в іншому – чи може змінити свої звички народ, якого роками систематично споює своя ж держава, всеохоплюючою рекламою горіки, пива та іших спитних напоїв?

Reporter.zt.ua