На місцевих виборах у Житомирі Рижук пообіцяв не використовувати владний адмінресурс!

Новини Житомира на Репортері :22 жовтня 2010 року голова обласної державної адміністрації Сергій Рижук зустрівся з лідерами політичних партій. Тема зустрічі – забезпечення проведення чесних, прозорих і демократичних виборів до місцевих органів влади в Житомирській області, повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Сергій Рижук: Нам не вигідно і це не наш рівень – вдаватися до адмінресурсу. Вчора на нараді з головами облдержадміністрацій, Президент України Віктор Янукович підкреслив, що треба створити всі умови, щоб наші громадяни прийшли на вибори та проголосували без будь-якого адміністративного втручання. Я особисто написав заяву про відпустку з завтрашнього дня і підписав відповідні заяви своїх заступників та керівників райдержадміністрацій, які беруть участь у виборах, – сказав голова облдержадміністрації. – Президент акцентував нашу увагу на тому, що для нас, керівників областей, не повинно існувати політичних кольорів. Головне – це дотримання закону і верховенство права.

Спокійне співіснування різних політичних сил у регіоні стоїть значно вище всіляких фальсифікацій. Ми будемо поважати вибір наших людей і вас, як лідерів політичних партій, які змогли переконати виборців, що ваша сила перспективна.

Reporter.zt.ua