Житомирська «Свобода» знову про себе нагадала. На цей раз пікетом під стінами Житомирської ОДА (фото)

Новини Житомира на Репортері :житомирська «Свобода» сьогодні вимагала від обласної ради підтримати вимоги підприємців щодо скасування додаткових платежів в пенсійний фонд та виступити проти введення нового Податкового Кодексу.

15 жовтня Житомирська міська організація ВО «Свобода» проводила пікет у зв’язку з тим, що Уряд затвердив нові внески для підприємців у Пенсійний фонд. Підприємець має платити не 200 гривень на місяць, як раніше, а на 300 гривень більше. протестуватиме проти кабальних внесків для підприємців у Пенсійний фонд, повідомляє Reporter.zt.ua прес-служба Житомирської обласної ВО «Свобода».

У ВО «Свобода» переконані, що такі дії чинної влади знищать підприємницьку діяльність і відповідно скоротять кількість робочих місць.

– Режим Азарова-Тігіпка фактично ставить на коліна підприємців новим податковим кодексом та внесками у Пенсійний фонд. Перед тим, як приймати такі кардинальні рішення, необхідно було порадитися з підприємцями, провести громадські слухання. Але ця влада не збирається дослухатися до людей, – зазначив голова міської організації ВО «Свобода» Валентин Стойко.

Слід сказати, що під час пікету до підприємців та членів ВО «Свобода» підійшли представники податкової адміністрації та Пенсійного фонду.

– Влада боїться українців, бо знають, коли ми згуртовані, то не дозволимо знущатися над собою, – прокоментував появу чиновників на заході голова обласної організації ВО «Свобода» Сидір Кізін.

Альбом: Политика Житомира

ЗАЯВА

Житомирської міської організації ВО «СВОБОДА»

Розвиток Української Національної держави можливий тільки за умов створення потужної соціальної опори в особі середнього класу. Значну його частину становить дрібне підприємництво.

Тому Українська влада зобов’язана сприяти розвитку середнього та дрібного підприємництва, як своєї основної опори, створювати умови для його становлення, мінімізувати вплив державного апарату на розвиток. підприємництва. В умовах кризи влада повинна йти назустріч і дати підприємництву можливість вижити!

Сьогодні ми спостерігаємо справжню війну держави і підприємців!

Введення додаткового платежу для єдино-податників в пенсійний фонд, відповідно до нового податкового кодексу, нова організація ведення бухгалтерського обліку ставить підприємців у жахливе становище.

Такі дії влади свідчать про те, що влада є не українською – тому, що знищується клас дрібних підприємців- українців.

Житомирська міська організація «Свобода» вимагає від Житомирської обласної ради підтримати вимоги підприємців щодо скасування додаткових платежів в пенсійний фонд, та виступити проти введення нового Податкового Кодексу.

Reporter.zt.ua