Сьогодні Володимир Дебой сів у мерське крісло

Сьогодні у сесійному залі житомирської міської ради відбулася офіційна зміна міського голови. Регіонал Володимир Дебой сів у мерське крісло після того, як голова міської виборчої комісії Олена Дикунець зачитала офіційні результати виборів та вручила новообраному міському керманичеві колар – символ міської влади.

Сам В. Дебой випромінював радість, посміхався, дякував присутнім та усім виборцям за довіру, висловлену на останніх місцевих виборах.

У залі були присутні доволі відомі постаті. Вже колишній мер міста Віра Шелудченко скромно спостерігала за усім із депутатського крісла (вона – депутат від партії «Рідне місто», – прим. авт.), авторитетний претендент на крісло мера Михайло Заславський, який разом із не менш відомим у Житомирі правдоборцем Ігорем Іваницьким пройшов по партійному спискові «Молодіжної партії» разом із усіма аплодував новообраному мерові В. Дебоєві. В залі були помічені народний депутат Сергій Пашинський від «Батьківщини», губернатор області Сергій Рижук із двома своїми заступниками Ігорем Орловим та Миколою Олещенком.

Після закінчення установчої сесії відбудеться перша прес-конференція новообраного мера.

Reporter.zt.ua вже готує докладний фоторепортаж з «коронації» В. Дебоя. Побачити усі перипетії цього процесу, людей, які керуватимуть містом наступні 5 років ви зможете вже за лічені години на нашому сайті!

Володимир Дебой одну хвилину як мер…

Джерело: Reporter.zt.ua