Володимир Дебой на першій прес-конференції: Гроші люблять тишу!

Найбільше питань від журналістів, а отже і розмірковувань новообраного мера Житомира Володимира Дебоя було стосовно подальшого розвитку міста, а також принципів формування нового керівного складу міської ради.

В. Дебой запевняє, що попередньо поспілкувавшись з інвесторами він зробив висновок, що інвестиції готові йти у наше місто, просто треба створити для цього усі умови. Насамперед, продемонструвати злагоджену роботу міської та обласної влади, припинити неконструктивні політичні чвари та взятися за роботу.

Володимир Дебой, міський голова Житомира: «Гроші люблять тишу! Тому ми перестаємо декларувати, а починаємо працювати над економічним розвитком Житомира. Ми утвердимо новий генеральний план, на основі якого надамо інвесторам найбільш сприятливі умови для роботи у нашому місті.»

Щодо формування команди мера, В. Дебой, волів притримати інтригу. Хто стане секретарем міської ради, а кому дістануться посади заступників – невідомо. Знаємо лише, що вже створена робоча група із цього питання, яка колегіально працюватиме над його вирішенням.

Цікаво новоспечений мер висловився щодо опозиції.

В. Дебой: Опозиція, якщо така буде (!) повинна бути патріотичною, тобто будувати свою діяльність на принципах відповідальності та конструктивізму. Наразі ж влада налаштована на ефективну роботу на благо усіх житомирян!

Володимир Дебой виявився неготовим на прохання редактора Житомир. інфо озвучити свій перший указ…

Підтримати мера прийшов губернатор із своїми заступниками…

Нове обличчя влади…

В. Дебой налаштований на співпрацю з усіма констуктивними політичними силами…

Джерело: Reporter.zt.ua