1 лютого житомирські підприємці проведуть прес-конференцію: “Репресії малого бізнесу під маскою суспільної моралі”

1 лютого 2011, о 14:00 в Прес-центрі Інформаційного агентства ЛІГАБізнесІнформ (Київ, вул. Шамрило, 23) відбудеться прес-конференція на тему: “Репресії малого бізнесу під маскою суспільної моралі”.

В Україні піддають репресіям малий бізнес за допомогою силових органів. Побитий міліцією господар житомирського комп’ютерного клубу “КлубOк” Дмитро Камінський утримується за гратами на підставі наспіх відкритої кримінальної справи, 51 комп’ютер без урахування вивезені невідомо куди, а двері клубу розрізані “болгаркою”, – це результати перевірки житомирської прокуратури дотримання підприємством Закону України “Про захист суспільної моралі”.

У прес-конференції візьмуть участь:

– Камінський Сергій, співвласник Інтернет-клубу “КлубOк” (м. Житомир).

– Камінська Лада, юрист, адвокат Інтернет-клубу “КлубOк”.

– Юрій Гаврилечко, експерт “Фонду суспільної безпеки”.

Довідка.

Комп’ютерний клуб “клубок” було відкрито в Житомирі в 1998 році. З 2002 року клуб працює по вулиці Велика Бердичівська, 10. “Клубок” – це клуб, який об’єднує людей за інтересами в галузі інформатизації та не є установою грального типу. Він надає послуги доступу до мережі Інтернет, пошуку інформації, друку, збереження на носії, копіювання документів і фото. Програмне забезпечення, що використовується для роботи на кожному комп’ютері клубу, є виключно ліцензійним. “КлубOк” був одним з перших в Україні комп’ютерних установ, що використовують тільки ліцензійний софт для своєї роботи.

З цією метою наприкінці 90-х років підписання договору на використання програми “Windows 98” здійснювалося з представництвом компанії Microsoft в Ірландії, з огляду на те, що в той час ні в Україні, ні в ближньому зарубіжжі, представництв цієї компанії не існувало. Два роки поспіль мешканці Житомира вибирали заклад у номінації “Народний бренд”.

Координатор конференції Сангурська Марія, 097-4917852, або +3044-3619052, macskubik@gmail.com

Акредитація ЗМІ за тел.: 044-5931637 або по e-mail: press@liga.net або 097-4917852, 044-3619052, macskubik@gmail.com

За матеріалами: ЛІГАБізнесІнформ