Друга Ріка у Житомирі: мегадрайв та безліч позитивних емоцій (відео)

Вчора у розважальному комплексі «ФОК» сталася подія, яка не залишила байдужим усіх хто є шанувальником якісної української рок музики. Отож радувала прихильників найкраща рок група України – «dруга ріка».

Початок виступу був запланований на 21.00. Однак, розпочати вдалося тільки через годину, оскільки шанувальників було більше ніж очікувалось. Отож, цей час пішов на комфортне розміщування їх у залі пабу «Голден Гейт». Та ця затримка нікого не розчарувала, а навпаки додала більше азарту.

Фото: Дмитро Голумбевський

Не дивно, що глядачі при баченні своїх кумирів просто «вибухали» бурхливими оплесками та оваціями. Після перших акордів було зрозуміло, що житомиряни заскучали за своїми земляками. Цей вечір зібрав публіку різного віку, але такі пісні як «Три хвилини», «Дотик», «Dенніч», «Так мало тут тебе» та ін. підспівували усі. І в подарунком за теплий прийом стала прем’єра пісні – «Hello my friend».

Дивіться відео:

Відео: Олександр Голодецький

Будучи свідком цієї події можу сказати лише одне – це було фантастично, енергії, яку давали музиканти зі сцени глядачам, вистачить на довго.

Назар РУДОЙ, редактор рубрики “Молодёжь” сайта Репортер Житомира