На свято Весни та Вина в Закарпаття: автотур вихідного дня з 4-го по 8-ме березня на свято в місті Берегово

У Берегово щорічно на початку весни проходить фестиваль вина. Містечко претендує на статус Виноробної столиці західної України!

Кращі з місцевих виноробів об’єдналися в орден святого Венцела. Члени оригінальної організації присягають всіляко популяризувати винну славу Береговщини та є натхненниками фестивалю. Щовесни на ньому свою продукцію представляють великі підприємства та винороби-приватники.

У березні цього року відбудеться вже 11-й традиційний Міжнародний фестиваль вин у Берегові. Місце дії – центральна площа міста.

Що: XI-й міжнародний фестиваль вина на Берегівщині
Дата проведення: 3 – 6 березня 2011
Місце проведення: Закарпатська область, м. Берегово

Як дістатися: Завітайте в житомирську туристичну агенцію “ДАТУР”, що на Київській, 79 та Київській, 10 та придбайте тур в країну справжнього вина, любові та весни.

Вартість: 695 гривень

У вартість входять:

– транспортне обслуговування;
– харчування згідно програми;
– проживання і ночівля;
– страхування;
– супровід та екскурсійне обслуговування.

Виїзд з Житомира 4 березня з Площі Перемоги – 22°°годині

Перший день, 5 березня

Приїзд в м. Берегово (орієнтовно 8 – 9 годині)

Знайомство з містом Берегово, столицею виноробства Закарпаття, традиціями і культурою закарпатських угорців. Участь в міжнародному фестивалі вина, де ви зможете дегустувати, а при бажанні купити закарпатські та угорські вина, послухати виступи кращих творчих колективів та бути прийнятим в ряди рицарів Винного ордена Венцена.

В 15 год. купання в термальному басейні спортбази «Закарпаття» (оплата самостійно).

17 – 17.30 – Виїзд до пансіонату на ночівлю (знаходиться в мальовничому лісовому масиві).

Розміщення в 2х-3х містних номерах зі зручностями.

19° – 20°° – Вечеря. Відпочинок.

Другий день, 6 березня

Сніданок.

Екскурсія «В долину Тиси». Маршрут пройде уздовж притоки Тиси, з відвідинами єдиної на Україні оленячої ферми (оплата самостійно), села Іза – визнаного центру лозоплетіння Закарпаття. Потім туристи побачать замкову гору з руїнами Хустського замку, що колись належав предкам кровожерливого Дракули, побувають в с. Велятино, розташованому майже на кордоні з Румунією, відвідають курорт «Шаян» і скуштують цілющу мінеральну воду.

Далі відправимось до села Нижнє, де відвідаємо єдину на Україні сироварню, де виробляють справжній швейцарський сир з дегустацією 3-х його сортів (за додаткову плату самостійно).

19 – 19.30 – Прибуття до місця розміщення. Вечеря. Відпочинок.

Третій день 7 березня

Сніданок.

Виїзд до с. Хмільник. Мандрівка на паровозі унікальною вузькоколійною залізницею ХІХ століття до м. Іршава (за бажанням). Відвідини гончарної майстерні, де можна «погончарити», купити сувеніри (оплата самостійно). Далі відправляємось на екскурсію до древнього міста Мукачеве (1114 року), де відвідаємо овіяний легендами, прекрасно відреставрований замок Паланок, бурхлива історія якого пов’язана з історією майже всіх країн центральної Європи (оплата самостійно).

При наявності снігу бажаючи зможуть побувати на г. Синяк, де працюють 2 гірськолижних підйомники.

18 – 18.30 – Від’їзд додому.

Орієнтовне прибуття о 5-ій – 6-ій ранку 8-го березня

Адреса офісу турфірмі ДАТУР в Житомирі:
м. Житомир, вул. Київська, 79 та вул. Київська, 10.
Телефони: 36-12-33, 41-23-60,
098-78-032-89, 063-63-68-262 (8-00/21-00)

Ірина Хіврич, редактор рубрики “Туризм”: “Скористайтесь нашим сервісом підбору автобусного туру в наймальовничіші куточки України!