Аварії, які сколихнули Житомирщину минулого тижня

За минулий тиждень зафіксовано 7 дорожньо-транспортних пригод, в яких 3 людей загинуло та 7 отримали тілесні ушкодження.

7 березня о сьомій вечора на автодорозі Житомир – Сквира, в Станишівці 45-річна житомирянка на автомобілі ГАЗ-2705, на неосвітленій ділянці дороги збила пішохода, місцевого мешканця. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

8 березня о восьмій двадцять вечора на а/д Житомир – М.Подільський, поблизу села Гуйва Житомирського району 33-річний киянин на автомобілі Тойота “уложив” пішохода, 40-річного мешканця Вінницької області, який перетинав проїзну частину по пішохідному переходу на заборонений сигнал світлофора. Внаслідок ДТП пішохід отримав важкі тілесні ушкодження та доставлений до реанімації.

9 березня близько 3 години дня в Коростені 23-річний водій автомобіля VOLKSWAGEN не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався в автомобіль ВАЗ-2108, під керуванням 28-річного мешканця Лугинського району, який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП водій автомобіля ВАЗ-2108 від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди; водій автомобіля VOLKSWAGEN отримав тілесні ушкодження та доставлений до дікарні.

11 березня близько шостої вечора у Житомирі по вулиці Котовського 39-річна мешканка Житомира на автомобілі SUBARU збила 8-річного хлопчика, який перетинав проїзну частину зліва направо по ходу руху автомобіля. Внаслідок ДТП дитина отримала тілесні ушкодження та доставлена до лікарні.

12 березня на 8 км а/д Житомир – М.Подільський, Житомирського району 35-річний житомирянин на автомобілі Сузукі не впорався з керуванням, здійснив наїзд на колесовідбійник та перекинувся. Внаслідок ДТП водій автомобіля загинув на місці пригоди; пасажир автомобіля, 52-річний мешканець Любарського району, отримав тілесні ушкодження та доставлений до лікарні.