Другий тур чемпіонату КВН Житомирщини добіг свого кінця: підсумки

Вчора ввечері, вщент заповнена, актова зала ЖДУ прогриміла третьою грою другого туру. І прогриміла вона в прямому розумінні цього слова.

Громовержцями цього вечора стали:

1. “Б/у”

2. “Парк ім. Гагаріна”

3. “Фанати Зіброва”

4. “АлаКудлаЙ”

З першої хвилини виступу команди, яка відкривала вечір “Б/у” було зрозуміло, що ця гра буде на дві голови вище за попередні ігри, так і сталося. Вся гра до останньої хвили пройшла на високому рівні.

Якщо брати конкретно по командам, то в кожної було, що згадати:

«Б/у» запам’яталося своїм випадком у зоопарку, пародіями на Януковича та кастингом на шоу;

«Фанати Зіброва» – своїм баченням проблеми непорозумілості молодого покоління з старшим, а саме їх мініатюра про бабусю біля клубу;

«Парк ім. Гагаріна» – мініатюрою про рєтузи;

«АлаКудлай» – своїми випадками в бані, воєнкоматі, секондхенді та багатьма іншими.

Стало очевидним, що рівень підготовки команд йшов по наростаючій від гри до гри. Отож третя гра довела, що невисокий результат двох попередніх ігор це явище випадкове та тимчасове.

Андрій Упир, виконавчий директор Житомирського КВНу: «Весь тур загалом отримав від мене оцінку «добре», оскільки команди під час наступних ігор враховували недоліки попередніх, але остання – вийшла на рівень Вищої Української Ліги КВН.»

Про те, як це було, дивіться у фотоматеріалі Ромки Котікова, HD-Studio, спеціально для Репортер Житомира


Отож, остаточний результат гри:

1. АлаКудлай» –37,6!!! (рекорд)

2. “Парк ім. Гагаріна” – 31,4

3. “Фанати Зіброва” – 27,8

4. “Б/у” – 27,4

Назар Рудой, редактор рубрики “Молодь”: “Отож, другий тур позаду. Його закінчення відбулося на, справді, піднесеній ноті. Рівень від гри до гри зростав, відповідно, глядачі отримували все більший сплеск позитивних емоцій. Ну що ж, зустрінемося у третьому турі чемпіонату КВН Житомирщини і побачимо, чи зможуть команди втримати доволі високо підняту планку.”


Зустрінемося на наступних іграх КВН та посміємося разом!