Непокора: сьогодні у Житомирі під стінами Обленерго шукатимуть розетку

Сьогодні о 16:30 на розі Пушкінської та Старого бульвару під стінами Обленерго пройде Акція Прямої Дії під назвою “СКОРИСТУЙСЯ РОЗЕТКОЮ В ОБЛЕНЕРГО”, повідомив Репортерові Житомира координатор акції Руслан Коцюбдинський.

Очевидно, що невдоволені постійними підвищеннями цін на електропостачання житомиряни протестуватимуть проти вимивання з народу останніх копійок, у той час, коли левова частка вітчизняної електроенергії у нас (них) йде на експорт.

Підвищення цін на комунальні послуги, газ та електроенергію, транспортні перевезення, збільшення цін на харчі – вже стали частиною нашого повсякдення. У той же час олігархи утричі за наш рахунок збільшили свої статки. Ну, не соромно, скажіть? У певшу чергу нам, хто це все терпить? Тепер вони забиратимуть все, що ти заробив чесною працею. Натомість з екранів телевізорів, газетних шпальт ллється чарівний сироп покращення життя. Ти і далі будеш його пити?

Громадська кампанія «Марш патріотів» закликає всіх українців прийти 22 березня о 16 30 під стіни Обленерго для проведення акції протесту із вимогою націоналізації підприємств енергетичної галузі.

ПРОСИМО ПРИНЕСТИ З СОБОЮ ЕЛЕКТРОПРИЛАДИ: праски, чайники, мобільні телефони, та попросити СКОРИСТУВАТИСЯ РОЗЕТКОЮ. Що цього разу вони будуть нам розповідати?