У Житомирській області директор школи загнав у петлю свою співмешканку

У Житомирській області директора школи звинувачують у тяжкому злочині. За дивних обставин повісилася його співмешканка.

Рідні покійної впевнені: цивільний чоловік сам затягнув петлю на її шиї. Крім цього, в суді лежить справа про побиття директором учня. З такою репутацією він і далі навчає дітей.

Загиблій Людмилі було 38 років, в той вечір вона зателефонувала брату і сказала, що її побив співмешканець – директор місцевої школи, повідомляє kriminal.tv.

Жінка змогла навіть викликати міліцію. Правоохоронці приїхали, але чоловік не пустив їх на подвір’я. На ранок Людмилу знайшли повішеною. Рідні жінки припускають – вона покінчила з собою не сама, а з чиєюсь допомогою.

Судово-медична експертиза встановила – жінку били, по документах у неї зламано ребро, по всьому тілу синці та крововиливи. Міліція порушила кримінальну справу за фактом доведення до самогубства.

Потерпіла сторона заявила клопотання, з метою повного і всебічного дослідження всіх наявних тілесних ушкоджень на трупі Диняк Людмили Андріївни, тому призначена ексгумація трупа.

У районному центрі, де сталося самогубство, про директора школи ходять недобрі чутки. У минулому році педагог, нібито, побив одного з учнів. В управлінні освіти цей факт підтвердили.

Після того, як директор вдарив 9-класника, районна прокуратура наказала усунути його від займаної посади. Але чоловік і надалі продовжує працювати в школі – вчителем.