Завтра в Житомирі відбудеться акція «Горщик чи мер – хто мій надійний партнер?»

Завтра, 27 квітня о 13:00 за адресою м. Житомир, вул. Михайлівська, 2 (біля приміщення Житомирської міської ради) відбудеться безпрецедентна театралізована акція «Горщик чи мер – хто мій надійний партнер?»

Даний перфоменс покликаний, в саркастичній формі проілюструвати один випадок життя пересічних громадян м. Ж, зобразити їх непосильні потуги на шляху з справленням природніх потреб та реалізації своїх Конституційних прав, на повагу до їх гідності, що порушується відвертим катуванням громадян владою.

Дійові особи: пісяючий хлопчик, пані, мер.

Реквізити: горщик, підгузок, простирадло, міська рада.

По завершенню перфоменсу буде проведено брифінг організаторів з презентацію, результатів дослідження сфери громадських вбиралень міста.

Захід відбудеться в рамках регіональної адвокаційної кампанії «Шукаємо туалети!», яка ініційована учасниками Всеукраїнського проекту «Академія практичної адвокації».

Довідково:

Організаторами АК «Шукаємо туалети» попередньо була передана низка індивідуальних та колективних звернень з вимогами до влади, а також було проведено дослідження стану основних громадських туалетів Житомира.

Проект «Академія практичної адвокації» реалізовується командою ВМГО «Демократичний Альянс» у рамках програми «Об’єднуємося заради реформ».