Житомирських лісників похвалили за сумлінні податкові відрахування

Державне підприємство «Житомирське лісове господарство» стало переможцем Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2010».

Лісгосп визнано кращим серед великих підприємств у номінації «Сумлінний платник податків у аграрному секторі». Про це Репортерові Житомира повідомляє Прес-служба ЖОУЛМГ.

Цей конкурс проводиться вперше, але його засновники обіцяють, що відтепер він буде щорічним. Головними критеріями відбору номінантів асоціація платників податків України визначила суму сплачених податків за останній рік, проведення суспільно значущих програм і благодійних акцій, а також рівень соціальної захищеності працівників підприємства в цілому.

Державне підприємство «Житомирське лісове господарство» відзначили за відмінну податкову дисципліну та активну участь у благодійних акціях. Минулого року до зведеного бюджету підприємство сплатило 9,2 мільйона гривень податків та зборів та надало близько 70 тисяч гривень благодійної допомоги.

Ще 75 тисяч гривень було спрямовано на допомогу пенсіонерам лісгоспу. На підприємство працює майже 350 осіб. Середня заробітна плата працюючих в 2010 році склала 2665 гривень, на сьогодні вона становить 3678 гривень.

На урочистій церемонії вшанування переможців в Міжнародному центрі культури і мистецтв директору підприємства Віктору Матіяшу вручено диплом лауреата та бронзову статуетку.