День молоді у Житомирі обіцяє бути веселим!

Принаймні, так пообіцяли представники громадських організацій Житомира, які долучилися до проведення Дня Молоді 2011.

Міський голова Володимир Дебой сьогодні на прес-конференції був у піднесеному настрої – його підлеглі чиновники та представники громадських організацій так жваво взялися за підготовку до свята, що мерові й роботи залишається, що тільки відвідати усі ці заходи.

Молодь у Житомирі в останній час активізувалася. І це факт. Молоде покоління все більше починає проявляти ініціативу. Направлена вона, у першу чергу, на повернення Житомиру пристойного зовнішнього вигляду. Так, ініціативні студенти вже фарбують лавочки у Гідропарку, прибирають зелені території та пляж від сміття, розмальовують, реставрують сірі, неестетичні інформаційні стели, які роками при погляді на них лише навіваюли смуток.

Отож, Гідропарк буде готовий до прийому житомирян і зустріне їх у всій своїх красі. На його території пройде багато заходів. Будуть концерти, спортивні змагання, виставки картин молодих художників, світлин фотографів, ручних витворів – народних майстрів. Стронгмени проведуть богатирський турнір, громадські організації підвищуватимуть правову освіту населення.

Зірок першої величини, таких як “Бумбокс”, не обіцяють. У минулі роки “зірок” привозив головний спонсор концерту у рамках “Студреспубліки”. Цього року усе робиться за бюджетні кошти, яких виділили небагато. Тому уся організація – на ентузіазмі громадських організацій. Хоча, ходять чутки, що міська влада все ж планує зробити якийсь сюрприз. Поговорюють, що можливо, все ж, вдасться привезти у Житомир якусь “зірку”. За позабюджетні гроші таємничих “меценатів”.

Ну а юні моделі житомирських модельних агенцій “Нонік” та “Глорія” зійдуться у неперевершеному протистоянні краси та спортивної вправності у турнірі з пляжного волейболу.

Репортер Житомира висвітлюватиме перебіг Дня молоді у Житомирі. Тому героєм нашого “молодіжного” фоторепортажу, можете стати і ви! Варто лише у суботу та неділю не полінуватися та відвідати Гідропарк.