Марина Ткачук – учасниця фіналу конкурсу “Модель року 2011” у Житомирі

Житомирянка Марина Ткачук виграла черговий, вже шостий, півфінал конкурсу краси “Модель року 2011”.

Дівчина отримала можливість поборотись за головні нагороди конкурсу, фіналв якого відбудеться у грудні 2011 року. Півфінал пройшов, традиційно, у п’ятницю, 24 червня. “Місце зустрічі змінити не можна” – розважальний комплекс DoDo. Цього разу п’ятеро дівчат дефілювали у білизні від магазину “Ажур”. Марина Ткачук зараз навчається на четвертому курсі житомирського національного агроекологічного університету.

– Конкурс сподобався. Навіть не очікувала, що виграю. Всі дівчата були дуже симпатичними і сильними суперницями. Дуже хвилювалась, але все склалось дуже добре. Я рада що виграла і буду готуватись до фіналу, – поділилась враженнями від свого виходу Марина.

Дівчина займається у модельній сфері понад шість років. В 2007 році брала участь в конкурсі “Золота корона України”.

– Я ще не думаю серйозно про кар’єру моделі, але якщо буде виходити, то звісно зроблю все від мене залежне, аби досягнути в цьому успіху. Поки ж мрію бути візажистом.

У конкурсі “Модель року” поруч із професійними моделями, які відвідують заняття агенства Gloria Model Style, приймають участь дівчата, яким цікаво спробувати свої сили у новій для них сфері – модельному дефіле. Тому усі молоді та чарівні житомирянки та житомиряни можуть вже сьогодні відправляти заявку на участь у конкурсі “Модель Року 2011”: Е-пошта – school-gloria@mail.ru, або зателефонувавши: 446-007.

Фотоагенція Rozdumfoto.com.ua презентує фоторепортаж з цієї фешн-події у Житомирі:

Чарівні учасниці чергового півфіналу конкурсу “Модель року” в Житомирі!

Марина Ткачук – переможниця півфіналу конкурсу “Модель року” в Житомирі

Нагадаймо, що у розважальному комплексі DoDo, щотижня по п’ятницям дівчата і хлопці змагаються за вихід до фінальної частини конкурсу “Модель року 2011”, який організовує модельна агенція Gloria Model Style.

Інформаційні партнери: Репортер Житомира, Роздумфото, 20 хвилин.