Управління державної служби ОДА нагородило журналістів з нагоди професійного свята держслужбовців

З нагоди професійного свята – Дня державної служби начальник управління державної служби Головдержслужби України в Житомирській області Анатолій Войналович провів прес-брифінг.

Тема заходу – проведення в області щорічного конкурсу серед журналістів ЗМІ «Наше призначення – служіння народу», який проходить в області вже втретє.

Анатолій Войналович: «Хотілося б сказати найщиріші слова подяки журналістам районних і обласних друкованих видань і телерадіомовних компаній, які взяли участь у конкурсі серед ЗМІ «Наше призначення – служіння народу». Цього року на розгляд оргкомітету Конкурсу надійшло 75 робіт, в яких чиновники, їх праця розглядалися всебічно та творчо, що беззаперечно сприяло підвищенню престижу державної служби та служби в органах місцевого самоврядування».

Про це Репортерові Житомира повідомляє управління державної служби Головдержслужби України.

Анатолій Войналович оголосив цьогорічних переможців Конкурсу:

І місце у щорічному обласному конкурсі серед журналістів ЗМІ «Наше призначення – служіння народу» в номінації «Краща телепередача» отримала творча група Житомирського обласного телебачення у складі: Свінціцької Юлії Віталіївни, старшого редактора та Гордієнка Олександра Васильовича, оператора за програму «Влада і громада» про життєвий та професійний шлях заступника Новоград-Волинського міського голови Сергія Юрійовича Колотова.

І місце у номінації «Краща радіопередача» отримала старший редактор Житомирського обласного радіо Іваницька Ірина Володимирівна за програму «Гість у студії» про життєвий та професійний шлях начальника головного управління юстиції у Житомирській області Василя Вікторовича Шундрика.

І місце у номінації «Краща радіопередача серед районних та міських радіо» виборов журналіст комунального підприємства «Коростишівське радіо» Карлінський Станіслав Станіславович за програму «З любов’ю до рідного міста» про діяльність Коростишівського міського голови Миколи Костянтиновича Чиколая.

І місце у номінації «Краща публікація серед обласних видань» отримала заступник головного редактора Житомирської обласної офіційної громадсько-політичної газети «Житомирщина» Хомчук Ірина Василівна за публікацію «Вона завжди серед людей» про життєвий і професійний шлях Хотинівського сільського голови Коростенського району Валентини Миколаївни Палюшкевич.

І місце у номінації «Краща публікація серед районних видань» отримала головний редактор громадско-політичної газети Коростишівського району «Коростишівська газета» Письмак Галина Володимирівна за публікацію «Пісня її життя» про життєвий і професійний шлях секретаря Коростишівської міської ради Антоніни Петрівни Кропивницької.

ІІ місце у номінації «Краща публікація серед районних видань» отримала головний редактор щотижневої районної газети «Новини Андрушівщини» Олексюк Марія Генріхівна за публікацію «В роботу треба вкладати душу» про Світлану Іванівну Сословську – начальника відділу освіти Андрушівської райдержадміністрації.

ІІІ місце у номінації «Краща публікація серед районних видань» поділили між собою Рудик Мрія Терентіївна, редактор відділу економіки і сільського господарства Баранівської міськрайонної громадсько-політичної газети «Слово Полісся» за публікацію «Її приймають як свою» про життєвий та професійний шлях Надії Іванівни Закусило, начальника загального відділу апарату Баранівської райдержадміністрації та Козлова Тетяна Олександрівна, журналіст Новоград-Волинської міськрайонної офіційної громадсько-політичної газети «Лесин край» за публікацію «Райдужні пасторалі Світлани Малощук» про життєвий і професійний шліх головного спеціаліста відділу культури Новоград-Волинської райдержадміністрації Малощук Світлани Костянтинівни.

Переможці Конкурсу отримали відзнаки та винагороди на урочистих зборах, які відбулися в облдержадміністрації до Дня державної служби.