В Коростені розбився на смерть будівельник, що виконував монтажні роботи

Розбився на смерть будівельник, що виконував монтажні роботи. Він зірвався з висоти дев’ятого поверху. Трагедія сталася 14 червня близько 11 ранку, в Коростені, по вулиці Шалом-Алейхема в новобудові, яка належить ОСББ «Коростень-Еліт».

За словами підрядника будівельних робот, директора МП «Дельта» Віталія Матюшика загиблому були видані всі захисні спецзасоби, але він ними не скористався, що могло призвести до нещасного випадку. Крім того, загиблий мав імплантований штучний кардіостимулятор. В силу обмежень по здоров’ю до важкої фізичної праці його не залучали, але версію поганого самопочуття теж виключати не можна. У цей самий час на об’єкті знаходився ще один робочий, але він виконував роботи на рівні четвертого поверху і нічого не бачив. Остаточний висновок належить зробити спецкомісії сформованої з представників соцстраху, охорони праці та прокуратури.

Відомо, що загиблому близько сорока років. Без батька залишилися двоє неповнолітніх дітей.

МП «Дельта» взяло на себе всі витрати по організації похорону, і надалі має намір опікуватися сім’ю, що залишилася без годувальника, пише proКorosten.net.