В Житомирі силові структури змагалися у вправності стрільби з бойової зброї

В п’ятницю в тирі спорткомплексу “Динамо” відбулися стрільби, які пройшли у рамках Спартакіади правоохоронних органів Житомирщини.

Стрільби стали четвертим етапом спартакіади, яка діє протягом року і включає у себе сім видів спорту. Наразі у цьому році силовики вже встигли перевірити свою вправність у таких дисциплінах: волейбол, міні-футбол, шахи.

У стрільбі з бойової зброї взяли участь 40 колективів правоохоронних підрозділів, 3 військові частини (Внутрішні Війська – ВЧ/3047, Прикордонний загін (ВЧ/1495, 10-й тер. вузол урядового зв’язку – ВЧ/2177), а також команди СБУ та Прокуратури.

Стрільби відбувалися більше двох годин. Отож, пороху довелося понюхати добряче. Доволі сильним був і звуковий ефект, коли у вузькому тирі одразу стріляють з п’яти пістолетів.

Климчук Іван, начальник відділу культури та спорту Житомирської обласної організації ФСТ “Динамо”: “Вправа враховує три пробних та 10 залікових пострілів по мішені. Колективи підрозділів розбиті на дві групи. Залік серед них проводиться окремо.”

Юрій Сарапійчук, начальник відділу Прокуратури області: “Звичайно, у міліціонерів стрілецька практика на високому рівні. Їх до цього зобов’язує служба. Зважаючи на специфіку роботи органів прокуратури, стріляємо ми значно менше, тому з радістю беремо участь у сьогоднішньому етапі спартакіади. Приємно бачити, що у сьогоднішніх стрільбах беруть участь представники усіх силових структур області. Такі змагання лише покращують взаємодію між ними.”

Репортер Житомира бачив, як стріляють з бойової зброї наші правоохоронці: