Дожилися: на злодійську стежку в Житомирській області стають юні школярки

Діти переймають спосіб життя дорослих, у першу чергу – своїх батьків.

Чи не щодня Репортер Житомира повідомляє про те, що хтось щось десь та й вкрав. Тому зовсім не дивно, що “злодійську естафету” підхоплюють ті, за ким майбутнє нашої держави.

1. 19 липня до Бердичівського міськвідділу міліції звернувся житель району. Чоловік повідомив про те, що із приміщення його лазні, куди невідомий проник через відкрите вікно, викрадено арматуру та металеві труби. Сума збитку становить 1 тисячу 200 гривень. Дільничні інспектори міліції за підозрою у в чиненні злочину затримали двох 16-річних жителів району, в яких викрадене вилучено, інфомує ВЗГ УМВС.

2. Цього ж дня 56-річна жителька Малинського району заявила до райвідділу міліції про те, що із будинку її батьків, шляхом вільного доступу, невідомою особою викрадено бензопилу «STIHL» вартістю 1,5 тисячі гривень. Працівники міліції встановили, що злочин скоїла 15-річна учениця 9-го класу однієї із шкіл району.

3. Вчора до Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернувся 80-річний житель райцентру. Пенсіонер поскаржився на те, що із його будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено гроші в сумі 2 тисяч гривень. Працівники сектору кримінальної міліції у справах неповнолітніх встановили, що злочин скоїла 13-річна учениця 5-го класу, яка викрадені гроші витратила на власні потреби.