Відбувся випуск в Житомирському державному технологічному університеті

2 липня 2011 року відбулось урочисте вручення дипломів випускникам Житомирського державного технологічного університету.

Захід розпочався гімном університету, який виконали учасники вокального ансамблю „Акорд”. Молоді люди славили „храм науки, знань і слави, що завжди веде вперед”.

Ректор університету Петро Мельничук, вітаючи випускників зі святом, повідомив, що цього року учбовий заклад виряджає у життя більше 2800 магістрів і бакалаврів.

Голова облдержадміністрації Сергій Рижук щиро і сердечно привітав випускників з реалізацією їхньої мети, першою життєвою перемогою – здобуттям вищої освіти. Очільник облаксті зазначив, що є підстави гордитися технологічним університетом, його професорсько-викладацьким складом, матеріальною базою, наявністю 5 факультетів, аспірантури, докторантури.

Кращим студентам факультетів інженерної механіки, інформаційно-комп’ютерних технологій, економіки та менеджменту, обліково-фінансового та гірничо-екологічного факультетів дипломи з відзнакою вручив голова облдержадміністрації, доктор сільськогосподарських наук, професор, академік Сергій Рижук, повідомляє управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

Танцювальний ансамбль університету „Гармонія” виконав прощальний випускний вальс. Кращі випускники сфотографувались на пам’ять із керівниками області та рідного учбового закладу.