Через Житомир пролягає маршрут найдовшого квесту в Україні

Усього через кілька днів відбудеться старт нового, амбіційного проекту «Samsung Galaxy S II: світ без обмежень!”.

Квест – це сучасна гра, що складається з просування по певному маршруту і вимагає від гравця рішення розумових завдань для успішного завершення. У рамках квесту чотири команди-учасниці протягом семи діб – з 15 по 21 серпня – подолають 1400 км, маючи при собі тільки один смартфон. Їжу, житло і гроші вони отримають лише в тому випадку, якщо будуть правильно виконувати завдання квесту.

Маршрут квесту пройде через Київ, Житомир, Вінницю, Умань, Одесу, Херсон, Феодосію і Ялту, які будуть контрольними пунктами різних етапів змагання. Переможцем кожного етапу стане команда, яка найшвидше виконає ігрові завдання і набере найбільшу кількість балів за фото-, відео-та інтелектуальні завдання. За загальною сумою балів буде визначена команда-переможець, учасники якої виграють цінні призи. У квесті візьмуть участь команди «MTVj’s», «Інгаджет», «Dance girls», «Расфокус», кожна з яких складається з двох учасників.

Взяти участь у грі можуть і вболівальники команд. З цією метою організатори квесту створили спеціальний сайт. На ньому всі бажаючі зможуть підтримувати уподобані команди, давати поради, коментувати дії гравців в режимі реального часу, а також пропонувати свої завдання. Завдання для команд повинні бути пов’язані з одним із міст, через які проходить маршрут квесту (наприклад, на окружній дорозі міста Житомира потрібно перевести через дорогу 10 бабусь, а в Умані – обійняти і поцілувати статую в дендропарку). Автор найцікавішого завдання для учасників також отримає подарунок.