«Цю подорож повинен був виграти я!»: історія одного щасливого випадку у Житомирі

Такі слова, тяжко дихаючи від шаленого бігу, ледве вимовив житомирянин Андрій Погребцов, який 30-го липня ледь не втратив сертифікат на безкоштовний відпочинок в Єгипті.

А справа була так: конкурс «Мрієш про море» цього літа проводив Торговий Центр, що на Житньому ринку. Усі ті покупці, які придбали товар на суму більш ніж 100 гривень, мали нагоду заповнити анкету учасника, яка давала право боротися за суперприз.

А суперприз був , справді, супер! Сертифікат від житомирської туристичної агенції «ДАТУР» на 9000 гривень на туристичну подорож у будь-яку країну світу. Андрій став покупцем ТЦ, заповнив анкету і навіть не здогадувався, що життя вже найближчим часом піднесе йому такий приємний сюрприз.

Розіграш відбувався 30-го липня на вході до Торгового Центру. Андрій, який працює підприємцем на Сінному ринку за щасливим збігом обставин звільнився раніше з роботи і їхав маршруткою вулицею Московською. У цей же час його дружина біля Торгового Центру спостерігала, як дітки витягують з барабану номери учасників, які отримували різноманітні призи.

Коли ж справа дійшла до головного призу, атмосфера стала хвилюючою і напруженою. Все таки сертифікат на 9000 гривень! На такі гроші можна прекрасно відпочити за кордоном! І ось мить оголошення переможця – називають прізвище – Андрій Погребцов. Олена ледь не зомліла… Вони виграли подорож, про яку мріяли усе життя! Жінка підбігла до ведучого і повідомила, що вона – жінка переможця, продемонструвавши «конкурентам» свій паспорт та паспорт чоловіка.

Звісно, у те, що вона, справді, дружина Андрія Погребцова повірили усі. Та за умовами конкурсу забрати приз повинен особисто сам переможець конкурсу. А його якраз і не було… Ведучий погодився зачекати 3 хвилини. Якщо до цього часу переможець не з’явиться, розіграш суперпризу провели б знову і подорож виграв би вже хтось інший.

Можна уявити розпач і хвилювання жінки. Тремтячими руками вона зателефонувала чоловікові і ледь стримуючи хвилювання сказала: «Ми виграли подорож! Де ти?????????????». Як виявилося, чоловік перебував у маршрутці, яка, на їхнє щастя, проїжджала Московською якраз біля Житнього.

Вилетівши пулею з маршрутки, він біг базаром так, ніби за ним гналася зграя собак. Так швидко на своїх двох житомирським ринком посеред білого дня ще ніхто, мабуть, не бігав. Спливала остання хвилина відведеного часу. Безжальні конкуренти почали відраховувати зворотній відлік. Секунд за 20 до його закінчення на розі Московської та вулиці Житній ринок почувся галас. То біг Андрій. Він щодуху кричав, що він виграв подорож, просив, щоб зачекали, він ось-ось добіжить…

На останніх секундах він добіг до місця розіграшу. Коли його привітали і попросили сказати слово, він ледве й вимовив: «Цю путівку повинен був виграти я».

___________________________________________________________________________

Минулої середи Андрій разом з дружиною Оленою прийшли в «ДАТУР» оформляти відпустку. Вони спокійні, радісні. Вже запланували відпочинок. В кінці серпня відвідають Египет. Відпочиватимуть у Хургаді. Зі сміхом згадують перипетії свого виграшу.