Житомирські дами були в захваті від стриптизу Донецьких шахтарів

Еротичні комедії і раніше гралися на Житомирській сцені. Проте рідко так вдавалося поєднати мораль і сміх.

Комедія «Ladies night. Тільки для жінок», представлена Житомирським глядачам Донецьким національним академічним українським музично-драматичним театром, і раніше ставилася в багатьох театрах світу і завжди мала шалений успіх. Банальна ситуація – гнітюче безробіття, в якій опинилися колишні шахтарі і металурги, мабуть, близька сприйняттю донецького глядача, виявилася зрозумілою і житомирським жінкам.

Опинившись у безвихідній ситуації і не маючи іншого способу заробити на життя, хлопці вирішують піти на авантюру і влаштувати шоу «Тільки для жінок». Божевільна ідея виносить на поверхню безліч соціальних проблем, які характерні і для нашого суспільства. Боротьба героїв з обставинами і з власними душевними проблемами, складні відносини між ними, розкривають непростий духовний світ людей, що опинилися раптом нікому не потрібними. І тільки сила волі, допомагає їм справитися з обставинами, нехай навіть дуже і дуже оригінальним способом.

Як зауважив присутній на виставі Житомирський мер Володимир Дебой, проблеми, які піднімаються у виставі, носять глибокий соціальний зміст. Добре чи погано, коли люди не опускаються на саме дно від безвиході, а намагаються хоч якось знайти вихід зі сформованої ситуації. Тільки яким повинен бути цей вихід з точки зору моралі?

Але, загалом, радимо не обмежувати рамки вистави тільки моральними висновками. Хоча це і сміх крізь сльози, але насамперед це шоу, а вже потім повчальна історія. Коли навколо одна «чорнуха», то може і варто пошукати поруч щось, що просто підтримає і не дасть опустити руки.

Житомирські дами, присутні в залі, залишилися вельми задоволені. Шоу супроводжувалося сміхом, вереском, оплесками, хіба що «чепчики вгору не кидали» …

Задоволення від хорошої гри акторів було величезним. Чудові декорації, оригінальні костюми, незвичайні режисерські знахідки просто вражали!

За матеріалами: RTA-plus