Коли Рижук сварив депутатів житомирської міської ради, у душі сердитим він не був

Нагадаємо, слова голови Житомирської ОДА Сергія Рижука у розпалі дискусії щодо доцільності зведення у Житомирі будівельного гіпермаркету на місці фруктового саду, що в районі Промавтоматики:

“В Житомирі ми вирішили побудувати за 3 місяці Епіцентр. Університет добровільно відмовився від 5 га в кутку ботанічного саду на користь будівництва. Подаємо ми це в міську раду. Голосуйте депутати! Про що? Про те, що вам добровільно землю дають.

А ви цю землю продасте за 10 мільйонів, а вам за 3 місяці 120 мільйонів вкинуть інвестицій, і це буде 1500 робочих місць, і це буде 10 мільйонів в бюджет йти щоквартально… Вони навіть не зібралися проголосувати! Не те що проголосували…

Рознесу вщент і морально…, і кожного депутата внесу в чорний список і вивішу на всіх стовпах у Житомирі в вересні місяці. Хай попробують не проголосують ми без них зробимо”

Так ось, Сергій Рижук на цьому тижні зізнався місцевим журналістам, що коли він сварив депутатів, у душі сердитим він не був. Заява була зроблена під час запису програми “Кава без цукру”.

Сергій Рижук, керівник області: “Мені потрібно було привернути увагу депутатів міської ради, викликати у них хоч якусь реакцію. Знаєте, у нас за останні роки міська рада настільки заполітизувалася, закрилася у своєму панцирі, що багато хто з діячів за політичними баталіями забули про свої прямі обов’язки – вирішувати господарські питання, а не керуватися політичною коньюктурою, тимчасовою вигодою.”

____________________________________________________________________________

Сергій Рижук і досі вважає доцільним зведення гіпермаркету “Епіцентр” в запропонованому місці, хоча готовий розглядати і інші варіанти розміщення будівельного гіганта.