«Нашим Аніськіним» на Житомиршині став дільничний інспектор міліції Бердичівського МВ

Всеукраїнська акція «Наш Аніскін», ініціатором якої є громадська організація «Українська федерація професіоналів безпеки» нещодавно шанувала лауреатів трьох сусідніх областей Житомирської, Київської та Чернігівської.

На урочистості, окрім самих винуватців свята, запросили керівників окремих регіональних відділень організації, а також представників засобів масової інформації. Почесним гостем став президент Польської колегії професіоналів безпеки Славомір Вагнер.

Ідея проведення самого заходу, за словами президента Української федерації Сергія Шабовти, полягає у тому, що країна потребує своїх і справжніх Аніськіних, які щодень сумлінно та відповідально виконують важливу для суспільства функцію. Тож з відповідними ініціативами члени громадської організації звернулися до Міністерства внутрішніх справ та знайшли там підтримку.

Відтак акція стартувала на Луганщині і продовжилась на Херсонщині та у Донецькому регіоні. А наприкінці жовтня дільничні інспектори міліції Житомирської, Київської та Чернігівської областей, які були визнані кращими своїми земляками, зустрілися у столиці на заході, що проводився у рамках 16 міжнародної виставки «Безпека-2011».

“Всі ці люди різні за віком, стажем роботи, характером, однак у них є спільні риси – відповідальність перед людьми та відданість обраній стезі. У кожного із них своя історія професійного становлення, однак всі вони заслуговують, щоб про їх роботу знало суспільство”, – зазначив Сергій Шабовта, розпочинаючи роботу зібрання.

Запрошені дільничні інспектори міліції були відзначенні спеціальними дипломами та цінними подарунками, що стали приємним доповненням до щирих слів, сказаних того дня на їх адресу.

Семен Кіришевський, дільничній інспектор Бердичівського МВ УМВС України в області, представляючи Житомирщину на акції, зазначив, що подібні заходи надзвичайно приємні та корисні. “Відчуваю задоволення від того, що нашу роботу цінують і визнають. І, певно, такі акції будуть стимулювати не лише мене, а й кожного дільничного до нових позитивних результатів”.

Організатори планують упродовж цього та наступного року побувати в усіх областях України та знайти там своїх місцевих Аніськіних і донести інформацію про них до широкого загалу, інформує Алла Ващенко, СЗГ УМВС України в Житомирській області.