Сьогодні Всесвітній день усмішки. ТОП-10 усмішок українських політиків (фото)

Всесвітній день усмішки – відмінний привід згадати про те, що вітчизняним діячам політеліти ніщо людське не чуже.

Всесвітній день посмішки зобов’язаний своїй появі художнику Харві Боллу, який в 1963 році створив графічне зображення посмішки у вигляді двох крапок і дуги в жовтому крузі. Так смайлик став фірмовою «посмішкою» однієї з американських страхових компаній.

Перша серія смайликів вийшла в якості жовтих значків, а в 1970-х до цього графічного зображення додався такий же оптимістичний слоган Have a Happy Day! («Щасливого дня!”). З того часу усміхнена жовта пика почала свій хід по світу, перетворившись на справжній символ гарного настрою.

У 1999 році Харві Боулл виступив з ініціативою відсвяткувати перший Всесвітній день посмішки. І ось уже дванадцятий рік поспіль у першу п’ятницю жовтня люди у всіх куточках земної кулі відзначають найбільш усміхнений день у році.

Відомий балканський режисер Емір Кустуріца якось сказав: «Життя – нудна штука, і треба використовувати будь-яку можливість, щоб змусити людей посміхатися».

Бажаємо усім читачам частіше посміхатися і пропонуємо рейтинг найбільш яскравих посмішок представників українського політичного бомонду.

Сама царська

Сама народна

Сама гламурна

Сама фронтова

Сама радикальна

Сама ангельська

Сама волелюбна

Сама космічна

Сама бюджетна

Сама надзвичайна

За матеріалами: Comments.UA