«Дорогі Діду Мороз і Снігуронька! Зробіть так, щоб Житомирський мер почав чути народ!» – під таким гаслом пройшов один із житомирських флеш-мобів

«Дорогі Діду Мороз і Снігуронька! Зробіть так, щоб Житомирський мер почав чути народ», – клич флеш-мобу житомирської молодіжки «Фронту Змін».

Молодіжне крило «Фронту Змін» провело перед будівлями Житомирської обласної держадміністрації та мерії передноворічний флеш-моб, яким нагадало меру про його обіцянки житомирянам перед виборами та повну відсутність дій в напрямку їх виконання, інформує прес-служба Фронт Змін.

Під час флеш-мобу понад двадцять членів молодіжки влаштували на площі Корольова театралізоване дійство за участю Снігуроньки та Діда Мороза. Казковим героям передали лист-мрію від представника молоді. У листі у метафоричній гіперболізованій жартівливій формі молодь розповіла про свої проблеми та байдужість до них влади та Житомирського міського голови.

«Дорогі Діду Мороз і Снігуронька! Лишилася надія тільки на вас! Зробіть так, щоб наш мер почав чути народ. Я дуже хочу, щоб наша родина зустрічала Новий Рік разом», – з такими словами звертається молодь до Діда Мороза і пояснює:

«Моя мама два місяці тому пішла на мітинг ТТУ і досі не повернулася. Виплатіть їй гроші. Бо я хочу «тазік Олів?є». А щоб все було в ажурі, зробіть так, щоб в Житомирі було де працювати, бо нові робочі місця ? це касири та охоронці. Розумію, що дива бувають рідко. Але ж таки бувають! Це коли мерська Тойота перетворюється на снігоприбиральні тракторці, коли звільняють поганих дядь і тьоть, які підвищують ціни на ліфтові картки. Тому я хочу, щоб в 2012 році в Житомирі люди були щасливі, а не злі, бо голодні. Щоб їздили тролейбуси, з кранів текла чиста тепла вода, будувалися нові спортивні майданчики і, взагалі, Дебой почав хоч щось робити».

За мету учасники акції ставили завдання привернути увагу житомирян до обіцянок мера та бездіяльності чинної влади, зокрема, і в молодіжному напрямі. Молодіжці «Фронту Змін» це вдалось: флеш-моб привернув увагу представників засобів масової інформації і до нього приєднувались перехожі житомиряни. Найбільше їм імпонував клич: «Дебой, починай хоч щось робити!»