Корпоративний чемпіонат з боулінгу – стартував!

П’ятий рік поспіль у Житомирі проходить корпоративний чемпіонат з боулінгу.

З кожним роком до змагання долучаються все нові і нові підприємтва, організації, установи. Цього року в чемпіонаті приймає участь 34 команди. Їх перелік – тут!

Репортер Житомира, як інформаційний партнер чемпіонату, не міг проігнорувати церемонію відкриття змагань та першу гру, у якій змагалися 8 команд.

Головний приз – корпоративний кубок та купа призів від спонсорів. А спонсорів чемпіонат зібрав чимало – більшість з них виставили свої команди та плекають надії на перемогу. Отож, чи не кожна фірма, яка приймає участь у чемпіонаті підготувала своїм колегам-конкурентам призи. Як бачимо, атмосфера тут хоч і змагальна, але більш ніж дружня.

Чемпіонат відкривали такі команди: “Люкс Дизайн”, “ПУМБ”, “СЕБ-Банк”, “ОТП- Банк”, ТМ “Статус”, турагенція “4 сезони”, ПП “Розсохін”, збірна “Екобуд+БІК”.

Перемогу у першій грі здобула команда ПП “Розсохін”. Вона автоматично потрапляє до фіналу, у якому за головний кубок змагатимуться 12 найсильніших команд.

Друге місце – “Люкс Дизайн”. Представники цієї команди не втрачають надії потрапити до фіналу, оскільки команди, які слідом за переможцями відбірних ігор набирають найбільшу суму балів, змагатимуться за вихід до фіналу в іграх “плей-оф”.

Отож, вчора ми побачили море азарту, колективної підтримки гравцями один одного, радість перемог та гіркоту поразок.

Все, що нам вдалося зафіксувати – у фоторепортажі Репортер Житомира:

Корпоративний чемпіонат з боулінгу 2011 у Житомирі відкрито!

Переможця очікує Кубок і град призів і нагород від спонсорів!

Перша гра подарувала учасникам масу позитивних емоцій!