Пішов із життя Леонід Монастирецький

Житомирський державний університет імені Івана Франка, ННІ філології та журналістики із скорботою повідомляють, що на 76 році пішов із життя заслужений працівник освіти України, кандидат філологічних наук, професор кафедри новітньої української літератури та соціальних комунікацій Монастирецький Леонід Семенович, досвідчений керівник і талановитий педагог, видатний учений і прекрасна людина.

В некролозі, зокрема, йдеться:

Багато років він працював на керівних посадах, був для нас і авторитетом, і наставником, зразком творчого ставлення до навчально – наукової діяльності. Він багато встиг зробити у своєму житті, залишив глибокий науковий внесок. За активну багаторічну сумлінну працю, плідний науковий доробок і педагогічну роботу та підготовку висококваліфікованих фахівців Леонід Семенович був нагороджений орденами, медалями й грамотами різних рівнів.

Науковець завжди віддавав усі свої сили, знання і багатий життєвий досвід справі навчання та виховання майбутніх педагогів. Він відзначався великою працездатністю, принциповою життєвою позицією, душевною щедрістю, життєлюбством .

Світла пам’ять про Монастирецького Леоніда Семеновича назавжди залишиться в наших серцях.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким покійного.

Колектив Житомирського державного університету імені Івана Франка

tvradiozt.com.ua