Вперше у Житомирі: меблі за ціною виробника в кредит пенсіонерам

Пенсіонери у своїх переважній більшості в нашій державі живуть бідно.

Багато з них потребують поліпшення своїх побутових умов. Але про це складно навіть думати тим людям, які ледве зводять кінці з кінцями.

Відтепер пенсіонери Житомира і Житомирського району мають гарну можливість придбати на вигідних умовах меблі у кредит на суму до 15000 гривень. «Кредит пенсійний» – програма кредитування пенсіонерів, започаткована у рамках співпраці житомирського меблевого салону фабрики «Модерн» з ПАТ АКБ «Капітал».

У рамках цієї програми пенсіонери мають можливість отримати меблеві вироби фабрики «Модерн» у Житомирі в кредит. І навіть при мінімальному рівні пенсійного забезпечення.

Зосименко Тетяна, начальник Житомирського відділення №5 ПАТ АКБ «Капітал»: «Кредититування пенсіонерів має свої особливості. Не має ніякого сенсу пропонувати умови кредитування для пенсіонерів на дорогі меблі в елітних салонах. Ми довго вивчали ринок пропозиції меблів в місті Житомирі та дійшли такого висновку, що всім умовам недорогої та якісної фабричної продукції вітчизняного виробника в повному обсязі відповідає торгове представництво фабрики “Модерн”, яке в змозі дозволити людям з невеликими доходами отримати якісні меблі за цінами виробника.

Кредитування здійснюється при мінімальному пакеті документів. Потрібен паспорт, ідентифікаційний код, пенсійне посвідчення, довідка з пенсійного фонду про пенсію за останні 6 місяців. Вік бажаючого оформити кредит не повинен перевишувати 70-ти років на кінець закінчення дії договору.

Позитивне рішення на видачу кредиту у разі надання усіх документів – протягом 6-8 годин. Кредитування здійснює банк «Капітал», який спеціалізується на обслуговуванні пенсіонерів як у кредитуванні, так і у примноженні заощаджень ( у гривнях – 22% річних, у доларах США – 10%, у Євро – 8,5%).»

Отож, у людей старшого віку відтепер з’явилася чудова нагода оновити свій побут, зробити чудовий подарунок дітям, внукам. До речі, як не дивно, та багато наших пенсіонерів на свою досить невелику пенсію допомагають своїм дітям у придбанні меблів в кредит.

Для зручності оформлення кредиту в салоні почав працювати куточок кредитування.

Спеціалісти ПАТ АКБ «Капітал» допоможуть підібрати оптимальну програму кредитування в залежності від рівня пенсійного забезпечення клієнта.

У меблевому салоні фабрики «Модерн» у Житомирі, що на Генерала Потапова, 1 у приміщенні «Еко-Маркету» широкий асортимент якісних, зручних привабливих меблів за дуже низькими цінами. На вибір покупця – м’які куточки, крісла, спальні, шафи, шафи-купе, стінки, ортопедичні матраци.

Репортер Житомира запитав у директора меблевого салону «Модерн» у Житомирі Анатолія Козака, яким чином компанії вдається продавати якісні меблі за такими низькими цінами.

Анатолій Козак: «Справді, люди приходять і дивуються… чому у нас такі низькі ціни на меблі. Навіть, якщо Ви самі придбаєте в спеціалізованих магазинах все для того, щоб самостійно зібрати собі меблі, в кінці кінців вийде дороще ніж готова продукція фабрики “Модерн”.
В чому секрет?
Відповідаю: такий результат фабрика «Модерн» досягає великими об’ємами виробництва, оскільки представництва компанії є у багатьох регіонах України, відповідно і продукція користується широким попитом. Отож, дешевизна меблів від «Модерн» жодним чином не позначається на їх якості.
А великі обєми закупівлі матеріалів для виробництва меблів беспосередньо у виробників плит, клеїв, тканин тощо дозволяють
тримати низькі закупівельні ціни, що беспосередньо позначається на кінцевій ціні продукції. Тобто відсутність посередників та великі обєми закупівлі дозволяють тримати конкурентоспроможні ціни. Також на низькі ціни на меблі власного виробництва впливає те, що фабрика сама виготовляє паролон та має власний деревообробний цех. А взагалі фабрика “Модерн” входить до десятки найбільших українських підприємств, що виготовляють меблі та продають свою продукцію на внутрішньому ринку та в багато країн світу.

Та це ще все. Мало виготовити меблі за цінами виробника, треба ще донести такі демократичні ціни до покупців. Політика фабрики не дозволяє нам брати в аренду приміщення для продажу меблів в дорогих торгових супермаркетах в центрі міста тому, що ми не зможемо при дорогій аренді втримати на належному рівні ціни та ассортимент продукції.

Ми приносимо свої вибачення житомирянам за відносну незручність розташування нашого салону, на цей недолік ми пішли заради збереження низьких цін в умовах економічної кризи та низької платежоспроможності нашого населення.

І споживачі це оцінили: за два тижні роботи магазину у Житомирі ми продали 30 одиниць товару. Найбільш популярні у житомирян м’які меблі, шафи-купе, дитячі меблі, ортопедичні матраци.

В нашому меблевому салоні Ви зможете оформити кредит на покупку меблів. Ми працюємо з такими банками як Дельта Банк, ПриватБанк, Platinum Bank та Банк Капітал.
Пропонуємо також співпрацю іншим банкам Житомира.

З першого грудня 2011 по 10 січня 2012 року магазин фабрики «Модерн» пропонує новорічну акцію. Кожному нашому покупцеві надається знижка до 12% на окремі види товарів.

____________________________________________________________________________

Как доехать:

Маршрутка № 26 БОГУНИЯ — МЯСОКОМБИНАТ

пр. МИРа – ул. Ватутина – ул. Восточная – ул. Киевская – ул. Вокзальная – ул. Витрука – ул. Циолковского – ул. Космонавтов – ул. Королёва – ул. БАРАНОВА.

Маршрутка № 27 ГЕНЕРАЛА ПОТАПОВА – СИЛИКАТНЫХ ИЗДЕЛИЙ

Генерала Потапова – Ватутина – Мануильского (Восточная), Домбровского – Московская (Хлебная) – Ивана Кочерги – 1-го Мая – Довженко – Б. Бердичевская – Ивана Гонты – Слободская – Промышленная.

ООО «ПРОМКОНТРАКТ»
promkontrakt.com.ua

Житомир, ул.Генерала Потапова,1, ЕКО-маркет.
Тел.: 0412-41-95-41

____________________________________________________________________________

Меблі фабрики “Модерн” у Житомирі:

Сергій Фещенко