Як купити ортопедичний матрац в Житомирі? Правила експлуатації матраців

Матрац – предмет індивідуальний, майже як одяг.

Вибираючи матрац, зверніть увагу:

1. На співвідношення «ціна-якість», порівняйте це співвідношення у аналогічних моделей від різних виробників;

2. На наявність ортопедичного ефекту, що дозволяє усунути наслідки навантажень на хребет;

3. На зручний для вас ступінь жорсткості/пружності, який залежить від типу пружинного блоку і складу наповнювачів;

4. На відповідність розмірів і пружності матраца вашому зростанню і вазі – при виборі двоспальних моделей орієнтуйтеся на вагу тіла того члена сім’ї, який важче;

5. На екологічну чистоту використовуваних матеріалів і наповнень – вказується піктограмами в каталогах і на етикетках продукцііна;

6. На наявність прошивних чохлів – це попереджає зсув або скочування наповнювача (всі моделі Matroluxe® випускаються саме в таких чохлах, чого не завжди дотримуються інші виробники);

7. На наявність єврокаркасу, який створює ідеальну форму бічної частини матраца і додатково підвищує жорсткість його краю;

8. На додаткові опції, які пропонуються виробником: наявність ефекту «зима-літо», терморегуляція, двостороння жорсткість, вібромасаж, можливість індивідуального настроювання жорсткості і ін (різноманітність моделей Matroluxe® надає найширший вибір, який сьогодні існує, у технологіях виробництва ортопедичних матраців та аксесуарів);

9. На аксесуари для сну тієї ж торгової марки – вони гарантовано підійдуть під обраної моделі, зроблять комфортним ваш відпочинок і продовжать термін служби матраца (як, наприклад, наматрацники Matroluxe®);

10. На забезпечення зобов’язань виробника перед споживачем – гарантії на товар і сервісне післягарантійне обслуговування.

Ми впевнені, що ці рекомендації допоможуть Вам легко орієнтуватися в різноманітті пропозицій і вибрати не лише гарну, а й якісну, безпечну і корисну річ, яка буде довго служити вам і доставляти задоволення.

Розмірний ряд матраців ТМ MatroLuxe®

Розміри матрацної продукції, що випускається Matroluxe®, абсолютно універсальні завдяки серії спеціальних досліджень, проведених лабораторією MatroLuxe Technology.

Чи захочете Ви вибрати матрац для ліжка або подіуму, або футон (для поліпшення якості сну на існуючих матрацах, або зміни якості матраца або дивана), – компанією передбачені всі варіанти.

А якщо Ви – творча натура і меблі у вашому будинку авторські й креативні, то для реалізації Вашої ідеї будуть виготовлені матраци спеціальних розмірів під замовлення.

Ви можете також замовити виготовлення круглих матраців будь-якого діаметру.

Компанія Matroluxe® випускає дуже широкий модельний ряд, що дозволяє вибрати те, що підійде саме Вам. Радимо слідувати рекомендаціям професіоналів, адже Ваші уподобання не завжди збігаються з думкою друзів і знайомих.

Обов’язково випробуйте кілька моделей матраців, орієнтуючись на свої відчуття в різних положеннях тіла.

MatroLuxe® виробляє широкий асортимент продукції: 11 авторських колекцій матраців, великий вибір м’яких, корпусних, безкаркасних меблів, меблі-трансформери та аксесуари у всіх, без винятку, цінових категоріях.

Вся продукція MatroLuxe® проведена відповідно до міжнародної системи контролю якості ISO 9001:2008 і УкрБУДСЕРТ (відповідність ГОСТам), з використанням передових і ноу-хау технологій.

Всі матеріали відповідають найсуворішим екологічним стандартам.

Компанія MatroLuxe®

Компанія MatroLuxe® – високотехнологічне підприємство з іноземними інвестиціями та новітніми європейськими технологіями, виробник ортопедичних матраців, аксесуарів для сну, корпусних, м’яких і безкаркасних меблів, що відповідають світовим стандартам якості і естетики.

Продукція компанії MatroLuxe® не має аналогів на ринку

Продукція компанії MatroLuxe® не має аналогів на ринку завдяки використанню ексклюзивних розробок, впровадження власних інноваційних технологій, упізнаваному вишуканому стилю та незмінному слідуванню стандартам найвищої якості. Вся продукція має міжнародний сертифікат контролю якості ISO 9001:2008 і Сертифікат відповідності УкрБУДСЕРТ (відповідність ГОСТам), гігієнічні висновки на готові вироби та матеріали.

Постійно розширюється спектр продукції

Колосальний творчий потенціал та високий професіоналізм нашої команди дозволяють надавати нашим клієнтам винятковий за різноманітністю і постійно розширюючий спектр продукції найвищої майстерності виготовлення. Matroluxe® задовольняє і передбачає запити найбільш вимогливих і вибагливих покупців.

Оперативне реагування на тенденції меблевого ринку

Завдяки власному виробництву практично повного циклу (виготовлення пружинних блоків, прошивка тканин, складання виробів на автоматизованих лініях і т. д.), ми маємо можливість оперативно реагувати на швидко мінливі тенденції меблевого ринку і будь-які побажання наших клієнтів.

Висока якість продукції в усьому

MatroLuxe® гарантує тільки високу якість продукції і увагу до всіх деталей. Кожен з наших покупців знаходить для себе оптимальний варіант, що враховує його особисті переваги. А якщо ваші бажання ми не передбачили, то так само професійно і з вищою якістю спеціально для вас MatroLuxe® виготовить індивідуальну модель.

Правила експлуатації матраца

Термін служби матраца різний для різних моделей і залежить в першу чергу від наповнювачів.

Самі довговічні – незалежні пружини + натуральні наповнювачі латекс і кокос. Такий матрац при дотриманні рекомендацій по догляду за матрацом прослужить від 10 до 15 років, 7-10 років прослужать безпружинні матраци, порядку 5-7 років – матраци зі штучних наповнювачів на блоках бонель.

Першим, що впливатиме на строк слуби матраца – це вага. Термін служби матраца, розрахованого на навантаження на одне спальне місце до 80 кг, наприклад, буде різним, якщо ви важите, 50 або 78 кг. В останньому випадку на матрац постійно йтиме граничне навантаження, що в підсумку скоротить термін його служби.

Другим – це догляд за матрацом. Так, без спеціального догляду ваш матрац навряд чи прослужить вам більше 5 років. При цьому він не порветься, але спати на ньому буде ставати все більш і більш не зручно. Крім того, в ньому будуть накопичуватися алергени і кліщі домашнього пилу.

Так що ж робити для того, щоб матрац прослужив хоча б років десять?

1. Як вже було сказано – дотримуватися рекомендованого навантаження, а також не стрибати на матраці і не створювати інших точкових навантажень (наприклад ставити на матрац важкі предмети).

2. Укладати матрац або на тверду горизонтальну поверхню або на спеціальні ортопедичні основи (каркас-ліжка). Інші варіанти (на старий матрац, на диванні подушки і т.п.) вкорочують строк служби і значно знижують ортопедичний ефект матраца.

3. Перевертати матрац один раз в 4-6 місяців. Чергувати боку треба за принципом верх-низ і голова-ноги. Це найважливіша рекомендація, що дозволяє забезпечити хороший ортопедичний ефект протягом всього терміну служби. Вона важлива тому, що за той час, поки навантаження на м’який шар знижена, він встигає відновити свою початкову форму і властивості.

4. Використовувати гігієнічний наматрацник. Він дозволяє вберегти чохол від забруднень, які неминучі при тривалій експлуатації матраца – вони з’являються навіть від того, що простирадло треться об чохол.

5. Для двоспальних ліжок шириною більше 160 см бажано придбати 2 односпальних матраца, це полегшить догляд за ними, це збільшить термін експлуатації в рази.

6. Укладати м’які анатомічні матраци на цілісну жорстку основу.

7. При використанні матраців з блоком незалежних пружин використовувати каркас-ліжка з більш частими ламелями.

8. Хоча б раз на 4-5 років проводити професійну чистку матрацу (хімчистка на дому), що запобіжить накопиченню алергенів і кліщів у ньому.

Дотримання цих простих рекомендацій допоможе Вам насолоджуватися сном на улюбленому матраці як можна довше.

Купити матраци в Житомирі можна за адресою:

м. Житомир, вул. Генерала Потапова, 1, ЕКО-маркет, меблевий магазин фабрики «Модерн»
тел. 0412-41-23-60, 067-410-49-33

Ви можете замовити як стандартні розміри матраців так і нестандартні.

Крім цього, Ви зможете придбати м’які та корпусні меблі.

Всі меблі Ви можете придбати в кредит. Існує послуга видачі кредитів пенсіонерам!
Оформити кредит на наші меблі можна в таких банках як ПриватБанк, Дельта Банк, Platinum Bank і Банк Капітал.

Як доїхати:

Маршрутка № 26 БОГУНІЯ – М’ЯСОКОМБІНАТ

пр. Миру – вул. Ватутіна – вул. Східна – вул. Київська – вул. Вокзальна – вул. Вітрука – вул. Ціолковського – вул. Космонавтів – вул. Корольова – вул. БАРАНОВА.

Маршрутка № 27 ГЕНЕРАЛА ПОТАПОВА – СИЛІКАТНИХ ВИРОБІВ

Генерала Потапова – Ватутіна – Мануїльського (Східна), Домбровського – Московська (Хлібна) – Івана Кочерги – 1-го Травня – Довженка – В. Бердичівська – Івана Гонти – Слобідська – Промислова.

Тел.: 0412-41-95-41 торговый зал
Тел/факс.: 0412-41-23-60 для предприятий и организаций

Відео: магазин меблевої фабрики “Модерн” у Житомирі

Мы организовываем доставку матрасов в Ваш адрес грузоперевозчиками Деливери, САТ, Новая Почта в городах Украины:

Купить матрас в Житомирской области: Житомир, Бердичев, Коростень, Новоград-Волынский, Малин, Андрушёвка, Барановка, Коростышев, Овруч, Олевск, Радомышль, Чуднов, Черняхов, Любар, Народычи, Лугины, Брусилов, Володарск-Волынский, Попельня, Романов, Ружин

Купить матрас в Винницкой области: Бар, Бершадь, Винница, Гайсин, Гнивань, Жмеринка, Ильинцы, Казатин, Калиновка, Ладыжин, Липовец, Могилёв-Подольский, Немиров, Погребище, Тульчин, Хмельник, Шаргород, Ямполь

Купить матрас в Закарпатской области: Берегово ,Виноградов, Мукачево, Перечин, Рахов, Свалява, Тячев, Ужгород, Хуст, Чоп

Купить матрас в Львовской области: Белз, Бобрка, Борислав, Броды, Буск, Великие Мосты, Винники, Глиняны, Городок, Добромиль, Дрогобыч, Дубляны, Жидачов, Жолква, Золочев, Каменка-Бугская, Комарно, Львов, Моршин, Мостиска, Николаев, Новояворовск, Новый Калинов, Новый Роздол, Перемышляны, Пустомыты, Рава-Русская, Радехов, Рудки, Сколе, Сокаль, Сосновка, Старый Самбор, Стебник, Стрый, Судовая Вишня, Трускавец, Турка, Угнев, Ходоров, Хыров, Червоноград, Яворов

Купить матрас в Волынской области: Берестечко, Владимир-Волынский, Горохов, Камень-Каширский, Киверцы, Ковель, Луцк, Любомль, Нововолынск, Рожище, Устилуг

Купить матрас в Ровенской области: Ровно, Дубровица, Кузнецовск, Владимирец, Дубно, Млинов, Костополь, Квасилов, Сарны, Корец, Здолбунов, Клевань, Острог, Рокитное, Березно, Заречное, Радивилов, Гоща

Купить матрас в Ивано-Франковской области: Болехов, Бурштын, Галич, Городенка, Долина, Ивано-Франковск, Калуш, Коломыя, Косов, Надворная, Рогатин, Снятын, Тлумач, Тысменица, Яремче

Купить матрас в Черновицкой области: Вашковцы, Вижница, Герца, Заставна, Кицмань, Новоднестровск, Новоселица, Сокиряны, Сторожинец, Хотин, Черновцы

Купить матрас в Тернопольской области: Бережаны, Борщёв, Бучач, Залещики, Збараж, Зборов, Копычинцы, Кременец,Лановцы, Монастыриска, Подгайцы, Почаев, Скалат, Теребовля, Тернополь, Хоростков, Чортков, Шумск

Купить матрас в Хмельницкой области: Волочиск, Городок, Деражня, Дунаевцы, Изяслав, Каменец-Подольский, Красилов, Нетешин, Полонное, Славута, Староконстантинов, Хмельницкий, Шепетовка

Купить матрас в Киевской области: Киев, Белая Церковь, Бровары, Борисполь, Фастов, Васильков, Ирпень, Обухов, Буча, Боярка, Вышгород, Сквира, Славутич

Купить матрас в Одесской области: Одесса, Котовск, Белгород-Днестровск, Ильичевск, Южное, Теплодар, Измаил

Купить матрас в Луганской области: Луганск, Александровск, Алмазная, Алчевск, Антрацит, Артемовск, Брянка, Вахрушево, Горское, Зимогорье, Золотое, Зоринск, Кировск, Краснодон, Красный Луч, Кременная, Лисичанск, Лутугино, Миусинск, Молодогвардейск, Новодружеск, Первомайск, Перевальск, Попасная, Ровеньки, Рубежное, Сватово, Свердловск, Северодонецк, Старобельск, Стаханов, Суходольск, Счастье, Теплогорск

Купить матрас в Донецкой области: Донецк, Авдеевка, Амвросиевка, Артемово, Артемовск, Белицкое, Белозерское, Волноваха, Горловка, Горняк, Дебальцево, Дзержинск, Димитров, Доброполье, Докучаевск, Дружковка, Енакиево, Ждановка, Зугрэс, Иловайск, Кировское, Комсомольское, Константиновка, Краматорск, Красноармейск, Красногоровка, Красный Лиман, Курахово, Макеевка, Мариуполь, Родинское, Светлодарск, Святогорск, Северск, Селидово, Славянск, Снежное, Соледар, Торез, Углегорск, Угледар, Украинск, Урзуф, Харцизск, Часов Яр, Шахтерск, Юнокоммунаровск, Ясиноватая

Купить матрас в Запорожской области: Запорожье, Бердянск, Васильевка, Гуляйполе, Днепрорудное, Каменка-Днепровская, Мелитополь, Орехов, Приморск, Токмак, Энергодар, Кирилловка, Акимовка, Седово, Урзуф, Комиссаровка, Новый азов, Атманай, Степановка, Чкалово, Новоконстантиновка, Новопетровка, Куликовское, Юрьевка, Ялта, Мелекино, Новоазовск

Купить матрас в Харьковской области: Харьков, Балаклея, Барвенково, Богодухов, Валки, Волчанск, Высокий, Дергачи, Змиев, Золочев, Изюм, Ковшаровка, Комсомольское, Красноград, Купянск, Лозовая, Люботин, Мерефа, Новая Водолага, Первомайский, Песочин, Печенеги, Пивденное, Покотиловка, Русская Лозовая, Солоницевка, Старая Покровка, Чугуев, Шевченково

Купить матрас в Днепропетровской области: Днепропетровск, Апостополо, Васильковка, Верхнеднепровск, Верховцево, Вольногорск, Днепродзержинск, Желтые Воды, Зеленодольск, Ингулец, Красино, Кривой Рог, Кринички, Магдалиновка, Маломихайловка, Марганец, Межевая, Никополь, Новомосковск, Орджоникидзе, Павлоград, Перещепино, Первомайск, Першотравенск, Петриковка, Петропавловка, Подгородное, Покровское, Пятихатки, Синельниково, Соленое, Софиевка, Терновка, Томаковка, Царичанка, Широкое, Юрьевка

Купить матрас в Николаевской области: Николаев, Арбузинка, Баштанка, Братское, Веселиново, Вознесенск, Врадиевка, Доманевка, Еланец, Ивановка, Казанка, Кривая Балка, Кривое Озеро, Новая Одесса, Новый Буг, Очаков, Первомайск, Покровка, Снигиревка, Южноукраинск

Купить матрас в Херсонской области: Херсон, Антоновка, Белозерка, Берислав, Велики Копани, Великая Лепетиха, Геническ, Голая Пристань, Камышаны, Каховка, Новая Каховка, Каланчак, Качкаровка, Нижние Серогозы, Новая Маячка, Нововоронцовка, Новотроицкое, Скадовск, Таврийск, Тарасовка, Хорлы, Цюрупинск, Чаплинка

Купить матрас в Кировоградской области: Кировоград, Александрия, Первомайск, Светловодск, Ульяновка, Устиновка

Купить матрас в Полтавской области: Полтава, Кременчуг, Комсомольск, Котельва, Лохвица, Лубны, Миргород, Новые Санжары, Ордановка, Пирятин.

Купить матрас в Сумской области: Сумы, Ахтырка, Белополье, Бурынь, Ворожба, Воронеж, Глухов, Дружба, Конотоп, Кролевец, Лебедин, Путивль, Ромны, Свесса, Тростянец, Шостка, Ямполь

Купить матрас в Черниговской области: Батурин, Бахмач, Бобровица, Борзна, Городня, Ичня, Корюковка, Мена, Нежин, Новгород-Северский, Носовка, Остёр, Прилуки, Семёновка, Чернигов, Щорс

Купить матрас в Черкасской области: Черкассы, Смела, Умань, Ватутино, Городище, Жашков, Звенигородка, Золотоноша, Каменка, Канев, Корсунь-Шевченковский, Монастырище, Тальное, Христиновка, Чигирин, Шпола