Довибори в облраду: мешканці Червоноармійського району відчули посилену увагу до своїх проблем

Їх слухають, підтримують, розважають, навіть чаєм поять і годують млинцями.

Звідки ж взялися добрі люди, які почали так активно дбати про простих людей? Виявляється, це кандидати у депутати змагаються за голоси виборців. Свято кандидатської уваги для мешканців району закінчиться 12 лютого. Цього дня пройдуть повторні вибори до обласної ради.

Йдуть свята, а отже Червоноармійщина гуляє. А забезпечують гуляння, звісно ж дбайливі кандидати.

Дмитро Кропачов, який йде від “напівоб’єднаної” опозиції на Водохреще влаштував святкову гостину для червоноармійців.

Дмитро Кропачов (зправа) з мешканцями району

Кандидат в депутати зустрівся у Червоноармійському районі з прихильниками «Фронту Змін». До громадської приймальні Дмитра Кропачова завітало понад 50 мешканців Червоноармійська та села Буряківка.

Дмитро Кропачов обговорив з мешканцями району проблеми місцевого рівня, зокрема, щодо відновлення вуличного освітлення та адресних табличок на будинках.

Як інформує прес-служба обласного “Фронту Змін”, незважаючи на справи, в день великого християнського свята Водохреще Дмитро Кропачов спільно з однодумцями відвідав святкову службу в Свято-миколаївській православній церкві. Кандидат влаштував святкову гостину для червоноармійців.

Під час хрещенських купань, які зібрали зо дві сотні охочих, всіх бажаючих Дмитро Кропачов особисто пригощав слов?’янськими млинцями та гарячим чаєм.

Не відстає від Кропачова і його конкурент по виборчому округу і соратник у боротьбі з нині діючою владою Сидір Кізін. Він теж відзначив Водохреща з виборцями.

19 січня кандидат у депутати Житомирської обласної ради Сидір Кізін першим занурився в освячену воду під час Свята Водохрестя у Червоноармійську (Пулини), – інформує прес-служба ВО “Свобода”.

Свято відзначили в українських традиціях.

Після святкової служби в Свято-Миколаївській церкві громада попрямувала до ставка, де воду освятив благочинний отець Сергій.

На святі були присутні кілька десятків членів ВО «Свобода», які дарували громаді вітальні щедрівки та годували людей власноручно приготованим козацьким кулішем.

А ось 22 січня у Червоноармійську (Пулинах) відбулася урочиста хода з нагоди Дня Соборності України. Очолив її також Сидір Кізін.

Прес-служба цього ж об’єднання запевняє у тому, що такого велелюдного дійства селище не бачило давно. Після цього ВО «Свобода» організувала святковий мітинг та концерт.

Кандидат в депутати облради по цьому ж округу від партії “УДАР Віталія Кличка” Олександр Гінгізов у розмові з журналістом Репортер Житомира повідомив, що 18 грудня о 18-30 він був зареєстрований обласною виборчою комісією кандидатом у депутати. З 19-го грудня – мав право агітувати та проводити акції. Але він цього не робив, бо “опоненти перетворили Водохреща на цирк, стрибали в ополонку один поперед одного”. Гінгізов обіцяє активну кампанію в останні два тижні перед виборами і наголошує на тому, що він єдиний з кандидатів, який народився, виріс і проживає на даний момент у Червоноармійську.

Прес-служба обласного “Фронту Змін” у розмові з Репортером Житомира наголосила на тому, незважаючи на те, що Дмитро Кропачов родом із Житомира, він володіє повною інформацією про специфіку району та проблеми, які турбують його мешканців. Виявляється, по Червоноармійського району на минулорічних виборах в облраду від “Фронту Змін” не пройшов жоден представник. Дмитро Кропачов, не будучи депутатом обласної ради, весь цей час був куратором “Фронту Змін” у районі – проводив зустрічі з мешканцями, систематизовував їхні звернення і передавав їх керівництву партій. Ну, і звісно, допомагав людям чим міг.

Кандидат від влади, Партії Регіонів, головний лікар Житомирської обласної дитячої лікарні Віктор Марченко, людина в області авторитетна і знана. Але чи допоможе цей фактор кандидатові здобути перемогу? Поки він посилено не “піариться”. Марченка, як і Гігнізова висунули зовсім нещодавно. Тому основна активність провладного доброчинця припаде на останні тижні виборчої кампанії.

____________________________________________________________________________

Нагадаємо, опозиція на цьому виборчому округу, незважаючи на усі декларації, так і не змогла об’єднатися – “Фронт Змін” і “Батьківщина” висунули Дмитра Кропачова, ВО “Свобода”, думки якої не запитали – свого обласного очільника – Сидора Кізіна, а партія Віталія Кличка “УДАР” про існування якої не відає обласний очільник ВО “Батьківщини” Сергій Пашинський – Олександра Гінгізова.

Сергій Фещенко