Міліція Житомирщини шукала 14-річну дівчину, яка вирішила розважитись у нічному клубі

Пізнього вечора 15 січня до чергової частини Богунського РВ УМВС України в Житомирській області звернулась схвильована жителька обласного центру. Жінка повідомила про те, що її 14-річна донька ще в обідню пору пішла гуляти та до цього часу додому не повернулась і місцезнаходження дівчини не відомо.

Окрім номеру мобільного телефону дитини, який весь цей час знаходився поза зоною досяжності, мати нічого не знала. Вона не запитала з ким та куди дочка пішла гуляти, оскільки раніше нічого подібного не траплялося і не було причин посилено контролювати дівчину. У пошуках жінка бігала по сусідах, але безрезультатно. У відчаї вона звернулась по допомогу до міліції.

За місцем проживання заявниці, куди одразу ж виїхала слідчо-оперативна група працівників міліції Богунського РВ, було встановлено детальні прикмети зниклої, вилучено її фото та інші речі для подальших розшукових дій.

Правоохоронці, не втрачаючи ні хвилини дорогоцінного часу, одразу розпочали пошуки дитини.

Як розповіла начальник сектору кримінальної міліції в справах дітей Богунського РВ УМВС України в Житомирській області Олена Міхніцька, про зникнення неповнолітньої було повідомлено у всі райвідділи області. Цілу ніч оперативники перевіряли можливі місця перебування дитини, а у великому місті їх достатньо багато. Міліціонери, доклавши чимало зусиль, аби повернути матері живу та здорову доньку, уже вранці таки знайшли її.

За словами дівчинки, вона вирішила порозважатися в одному із нічних клубів міста. Відпочивала у компанії ще кількох друзів. А коли прийшла пора повертатися додому, то втікачка зрозуміла, що батьки будуть не задоволені її вчинком. Тому, аби уникнути їх гніву, вирішила переночувати у подруги, яка проживає у гуртожитку. Що робити далі, коли починався наступний день, вона ще не вигалала. Однак, на щастя, працівники міліції вчасно знайшли дівчинку. А то хто знає, як закінчилися б подальші її мандри.

Тетяна Дружинська, інспектор СЗГ УМВС України в Житомирській області