У житомирському кафе «солодка парочка» організувала дебош

У Житомирі невгамовних клієнтів кафе заспокоювали інспектори патрульної служб.

В один із святкових вечорів, якими такий багатий початок нового року, не в міру активних молодих людей, заспокоювали інспектори патрульної служби.

Пізнього вечора за допомогою до міліції звернулася 40-річна житомирянка, приватний підприємець, власниця кафе. Жінка по телефону розповіла, що один із відвідувачів закладу влаштував справжній дебош.

Вже через кілька хвилин наряд у складі трьох інспекторів патрульної служби міліції прибув на місце події. Правоохоронці, увійшовши в приміщення закладу, одразу ж почали заспокоювати агресивного «клієнта», який продовжував перевертати столики з стільцями, розбив кавоварку, пошкодив прикрашену ялинку та інше майно. До того ж парубкові допомагала, так само войовниче налаштована дівчина, як пізніше з’ясувалося, його співмешканка.

Як розповів інспектор патрульної служби при УМВС України в Житомирській області Володимир Максименко, який безпосередньо брав участь у затримані, на зауваження міліціонерів молодик відреагував ще більшою агресією, брутальною лайкою та погрозами.

Добровільно здаватися хлопець не збирався. Міліціонери не вперше зустрічаються з подібними ситуаціями, а тому, не дивлячись на всі витівки хлопця, затримали його та вивели із кафе. Тоді й угамувалася і його супутниця. Ситуація врешті набула спокійного характеру.

З’ясовувати всі обставини події міліціонерам допомагали громадяни, які там відпочивали, обслуговуючий персонал закладу та випадкові перехожі. Коли на місце прибула слідчо-оперативна група працівників міліції Корольовського РВ УМВС, то стало відомо, що 26-річний парубок разом зі своєю 25-річною співмешканкою замовили у кафе столик. Вечір не передбачав ніяких негараздів. Однак, чим більше відвідувачі випивали алкоголю, тим більш агресивними ставали, а відтак і розпочали справжній «розгром» у приміщенні. Спочатку працівники закладу намагалися заспокоїти їх самотужки. Ті навіть викликали таксі та залишили кафе. Однак через деякий час парочка повернулася у супроводі собаки бійцівської породи, звичайно, без намордника, та продовжили розпочату «справу».

Допоки працівники міліції з’ясовували всі обставини, ситуація ускладнилася тим, що бармен закладу виявив крадіжку мобільного телефону. Однак, довго шукати злодія не довелося. При огляді сумочки затриманої дівчини оперативники виявили у ній викрадений телефон.

Романтичний вечір парочки продовжився поїздкою у супроводі працівників міліції до обласного наркологічного диспансеру, де медичне дослідження підтвердило наявність в організмі хлопця та дівчини великої дози алкоголю.

Згодом обох було доставлено до Корольовського РВ УМВС України в Житомирській області для оформлення відповідних матеріалів. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 185 (крадіжка) та ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Тетяна Дружинська, інспектор ВЗГ УМВС України в Житомирській області