Всесвітньовідомий каратист Дмитро Негатуров провів семінар для вихованців школи “ДЖИТТЕ”

Одесит Дмитро Негатуров у Житомирі не вперше. Приїжджав на змагання до нашого міста.

Дмитрові 22 роки, але за його плечима 3-й ДАН з карате та ціла низка перемог в турнірах з карате на найвищому світовому рівні. Негатуров – член збірної команди України, майстер спорту.

Ось і після семінару у Житомирі він відправляється в Париж – в ці вихідні там пройде міжнародний комерційний турнір Прем’єр-ліги WKF (основна версія карате). Дмитро відстоюватиме честь країни.

Вихованці Дмитра Корягіна, президента клуба “ДЖИТТЕ”, який близько 20-років тренує юних житомирян в спортзалі 17-ї загальноосвітньої школи, з радістю переймали досвід відомого каратиста. На п’яти заняттях відпрацьовували технічно-тактичні схеми бою.

Директор загальноосвітної школи №17 Марія Сервачук радіє з того, що на базі школи два десятиліття діє школа карате “ДЖИТТЕ”.

Марія Сервачук, директор школи: “Багато наших учнів пройшли через школу карате “ДЖИТТЄ” Дмитра Корягіна. Діти розвиваються, зміцнюють своє тіло і дух. Як не парадоксально, але бойове мистецтво карате вчить людяності – я бачу, що вихованці Корягіна в навчанні і спілкуванні з однолітками добрі, виховані діти.”

Каратист і громадський діяч Сергій Форест, який об’єднав представників місцевих шкіл єдиноборств в громадську організацію “МІР”, яка активно працює над створенням сприятливих умов для духовного і фізичного розвитку кожного, переконаний, що подібні семінари важливі, оскільки сприяють ефетивному обміну досвіду між спортсменами, налагоджують дружні зв’язки, гуртують навколо спільної ідеї розвитку спорту та здорового способу життя.

Громадського діяча підтримує і Дмитро Негатуров. Каже, що цікаво не лише передавати свій досвід і знання молодим спортсменам, а й дізнаватися щось нове від них.

Дмитро Негатуров, 3-й ДАН з карате: “Сьогодні перший у моєму житті семінар у якості викладача. Звісно, це хвилюючий і потрібний досвід. Можна сказати, що ми вчимося разом.”

____________________________________________________________________________

Клубом «ДЖИТТЕ» керує старший тренер збірної команди країни в офіційних міжнародних турнірах, майстер спорту чорного пояса V дан Корягін Дмитро. У клубі займається близько 120 дітей і підлітків, (починаючи з 4-5-річного віку з розбивкою за віковими підгрупами 4-5, 7-10, 11-13. 14-17 років і дорослі), а також за рівнями майстерності і за місцем проживання.

Заняття проводяться на базі спортзалів шкіл № 17, 21, 36. Головне при підготовці в клубі – це високий стандарт якості, звідси високі вимоги до тренерів з боку керівництва клубу.

Записати свою дитину в школу карате Дмитра Корягіна можна по телефону: 097-786-2743, 46-09-06.

Прес-служба ЖОГО “МІР”