В Житомирському лісгоспі найвища заробітна платня

В Житомирському обласному управлінні лісового та мисливського господарства підвели підсумки господарювання за минулий рік та визначили кращі лісогосподарські підприємства.

Першість у трудовому суперництві виборов колектив Городницького лісового господарства. Начальник управління Володимир Ткачук вручив керівнику підприємства Сергію Мельнику Перехідний Штандарт обласного управління.

Другу і третю сходинки посіли Новоград-Волинський та Житомирський лісгоспи.

В Городницькому лісгоспі високої оцінки заслуговує розвиток лісокультурного виробництва загалом та тепличного господарства зокрема. Крім цього, там найкращі показники з будівництва лісових доріг. В минулому році городницькі лісівники висадили понад 400 гектарів лісу. До зведеного бюджету підприємство сплатило майже 5 мільйонів гривень податків та стільки ж єдиного соціального внеску.

В Житомирському лісгоспі зафіксовано найвищу заробітну плату – 3400 гривень.

Новоград-Волинське досвідне лісомисливське господарство, приміром, найбільше власних коштів спрямувало на розвиток лісового господарства – 420 грн. на кожен гектар та найбільше виробило продукції переробки – майже на 30 мільйонів гривень.

Постійно збільшується асортимент заготовленого насіння в Городницькому та Новоград-Волинському підприємствах, інформує прес-служба ЖОУЛМГ.