«Житомирводоканал» та «Житомиробленерго» змогли домовитися

Між «Житомирводоканалом» та «ЕК Житомиробленерго» досягнуто домовленості.

Внаслідок проведених переговорів Житомирського міського голови В.М.Дебоя з керівництвом енергопостачальної кампанії вдалося досягнути домовленості щодо безперебійного енергозабабезпечення об’єктів КП «Житомиррводоканал» Житомирської міської ради до того часу, допоки фінансовий стан підприємства поліпшиться через коригуванням тарифної політики Національним регулятором України – Комісією регулювання ринку комунальних послуг.

Було досягнуто домовленості здійснювати Комунальним підприємством «Житомирводоканал» проплату 70 відсотків вартості отриманих від ПАТ «ЕК Житомиробленерго» послуг, з яких 1,5 млн.грн. – це кошти підприємства, а 500 тисяч грн. – дотації з міського бюджету.

Як інформує прес-служба КП «Житомирводоканал», станом на 31 січня 2012 року банківські рахунки КП «Житомирводоканал» розблоковано, підприємство здійснює економічно-господарську діяльність у повному обсязі – створено наідйний запас реагентів та паливно-мастильних матеріалів, виїзд аварійних бригад водоканалу для усунення пошкоджень на мережах в умовах низьких температур здійснюється цілодобово і безперебійно.