В Житомирі визначили володаря Кубку Президента України з бойових мистецтв

Цьогорічний День захисника вітчизни для Житомира став знаковим. Наше місто вперше приймало Кубок Президента України з бойових мистецтв.

23-го лютого о 17-й годині у приміщенні житомирського телецентру відбулось спортивно-бойове шоу. В титульних поєдинках зійшлися найсильніші бійці України та світу. 8 жорстких поєдинків. 3 боксерських, 2 з бойового самбо, титульний поєдинок за пояс чемпіона АПВЄ по тайському боксу, 2 поєдинки без правил за версією М1.

Головний спонсор свята – ТМ “Рудь”. Медіа-підтримка: Репортер Житомира.

Перший турнір на Кубок Президента України серед професійних бійців пройшов у березні минулого на батьківщині Президента України, місті Єнакієво. Естафету підхопили інші міста України. 23-го лютого 2012 року Житомир прийняв вже 10-й турнір цих почесних бойових змагань.

Головний організатор Кубків Президента України з бойових мистецтв – Асоціація професійних видів Єдиноборств. Співорганізатори Житомирського Кубку Президента: ЖОГО «МІР» (Молодь – ініціатор реформ), міжнародний фонд «Єдиноборства проти наркоманії та дитячої злочинності».

Вчора зал телецентру був заповнений вщент. Прийшли подивитися на поєдинки всі, хто причетний до контактних видів єдиноборств. Високий рівень організації свята відмітили усі – глядачі, бійці, представники Асоціації професійних видів єдиноборств. Глава області Сергій Рижук, віце-президент області по боксу Олег Осецький, один з головних організаторів свята голова ЖОГО «МІР» (Молодь – Ініціатор Реформ) Сергій Форест, головний спонсор свята Петро Рудь та інші причетні до цього спортивного дійства особи отримали грамоти від почесного президента АПВЄ Миколи Азарова.

Свято пройшло за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА. І вдалося на славу. Такого рівня боїв Житомир ще не бачив. Билися технічно, жорстко, до крові. Останній титульний поєдинок з тайського боксу між Владом Кошелем, який тренувався в Новоград-Волинському клубі «Євробокс» та львів’янином Володимиром Лавринчуком взагалі став демонстрацією найкращих проявів бійцівського характеру. Бій був жорстким. Удари були такі сильні, що складно було зрозуміти, як суперники їх виносять.

Титульний поєдинок з тайського боксу за звання чемпіона АПВЄ. Повна версія. Відео Репортер Житомира

Чемпіоном АПВЄ з тайського боксу став наш земляк Влад Кошель. Асоціація покладає на нього великі надії. Він представлятиме нашу державу на міжнародних турнірах.

А взагалі дуже приємно, що у всіх восьми поєдинках перемогли житомиряни і вихідці з регіону. Це не значить, що їм підбирали слабким суперників, кажуть організатори. Просто билися найкращі. Представники Асоціації, які провели вже 10 турнірів у різних містах і яким є з чим порівнювати кажуть, що житомирський Кубок Президента став справжнім святом чоловічої міцності і бійцівського характеру. Наступного року Житомир планує організувати ще потужніший турнір і знову запросити найкращих.

Фоторепортаж Репортер Житомира:

Школа юних десантників продемонструвала клас!

Сергій Форест (голова ЖОГО “МІР”), Андрій Чистов (віце-президент АПВЄ) та Андрій Виговський (голова АПВЄ в Житомирській області)

Обличчя боксу Житомирщини, бердичівлянин Ілля Пельовін

Бої без правил. М1

Шоу “Валері”

Батько з сином. Обличчя бойового самбо Житомирщини: Вадим Голуб дає настанови синові Юрієві.

Той здобуває перемогу

Молоді Регіони Житомирщини з Юрієм Голубом

Чемпіон з тайського боксу Влад Кошель з омріяним кубком АПВЄ

Влад – наш земляк. Займався тайським боксом в Новоград-Волинському клубі “Євробокс”

Прес-служба ЖОГО «МІР»