На Житомирщині облавтодор продовжує вести партизанську війну з водіями

Село Слобода – Селець Житомирського району потерпає від безвідповідальності дорожніх служб.

Перед селом немає жодного дорожнього знаку, який би вказував на те, що то є населений пункт. Здавалось би, такий дріб’язок, не варто звертати уваги. Але відсутність дорожнього знаку дуже докучає місцевим мешканцям.

Водії, які їдуть до столиці, помилково заїжджають в село, а коли проїжджають декілька кілометрів і розуміють, що звернули не туди, намагаються розвернутись. Молоді мами жаліються на те, що неможливо випустити дитину погуляти на вулицю. На початку грудня, фура, яка помилкового заїхала в село, застрягла в піску та майже на два дні заблокувала транспортний рух.

Сьогодні ж ситуація знову повторилась. Водій вантажівки, який доїхав до кінця села, зрозумівши, що поїхав хибним шляхом, розвертався майже годину. Вулиці в селі вузькі та не розраховані на вантажний транспорт.

Я не бачив жодного знаку, що це населений пункт. Мені сказали, що на Київ прямо, ну я і поїхав прямо. Ледь не застряг, – скаржиться водій.

В сільській раді повідомили, що голови немає на місці. Прокоментувати це, може тільки він. Також в приймальні повідомили, що проблемою дорожнього знаку сільська рада вже переймалась два роки тому. На засіданні вирішували питання про направлення листа до дорожніх служб із проханням встановити знак. Чи був направлений лист не повідомили, але віз і нині там… дорожнього знаку як не було, так і немає.

Людмила Харчук