Питанням коростенських чорнобильців займуться у Верховній Раді

Сьогодні, 6 квітня чорнобильці зняли свої намети.

За словами Віталія Юшкевича, голови ради Коростенської громадської організації “Союз ветеранів ліквідації Чорнобильської катастрофи” такі дії були пов’язані з тим, що похворіли люди. А ще голова громадської організації каже, що до них приїжджали депутати.

Люди дуже похворіли, і ми вимушені були зняти всі палатки. Дуже шкода, що місцеві медики, жодного разу не підійшли до нас, та не поцікавилися нашим здоров’ям. Проте, є і приємна новина для ліквідаторів. Сьогодні до нас приїжджали депутат Житомирської обласної ради Андрій Озерчук та народний депутат Сергій Пашинський і повідомили, що вже внесли на розгляд до Верховної Ради наші звернення, – розповідає Віталій Юшкевич.

Як запевняють народні обранці, вже 10 квітня, у вівторок у Верховній Раді розглядатимуть прохання коростенців.

Вікторія Іванцова, приватний підприємець: “Головне для людини – це підтримка. Хотілось би звернутися до всіх коростенців! У нас невеличке місто, допомога та підтримка дуже важлива для тих, хто щось намагається змінити в цьому суспільстві. Не обов’язково виходити разом з протестами, можна просто принести чаю або зробити якийсь бутерброд. Підтримка громади – це вже зміни. І як відомо, все що не робиться – то все накраще!

Марина Кузьменко