У Житомирі Політична Партія «УДАР Віталія Кличка» провела молодіжний круглий стіл

Одним з Головних завдань Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» є формування в Україні сучасного суспільства знань, у якому знання та можливості їхнього практичного застосування стануть важливим засобом самореалізації та розвитком особистості, а також ключовими чинниками прискореного розвитку держави і суспільства.

Для виявлення факторів впливу на інтелектуальний та освітній розвиток молодого покоління Житомирщини молодіжне крило обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка» під керівництвом Світлани Пахольчук провели «Круглий стіл», на який були запрошені представники студентського самоврядування вищих та середніх навчальних закладів Житомира.

«Сьогодні ми мали змогу поспілкуватися з людьми, які представляють інтереси сучасної молоді, виявити, які чинники особливо впливають на рівень освіти, чи є цей рівень європейським. Така інформаційна співпраця з молоддю допомагає нам правильно розставити акценти на подальшу результативну роботу», – заявила Світлана Пахольчук.

На «Круглому столі» кожний з присутніх мав змогу висловити свою позицію щодо головної теми зібрання

Особливу увагу приділили Болонський системі освіти, її перевагам та недолікам. Під час обговорення студенти висловили думку щодо сучасної освіти, яка має розбіжності в програмі навчання, що заважає в подальшому працевлаштуванні, адже знання та навички не відповідають вимогам працедавців.

Паралельно ними було запропоновано низку питань, які потребують нагального вирішення.
Експертом на даному засіданні виступила соціолог, керівник обласного апарату партії «УДАР» Альона Дідківська, яка оприлюднила результати проведеного опитування: серед близько 100 студентів Житомира 75% вважає, що сучасний рівень освіти не впливає на розвиток інтелекту серед молоді.

«Сучасний ритм життя вимагає більшої активності від молоді, адже якщо особа прагне бути інтелектуально розвинутою їй необхідно здобувати такі знання й уміння, які є основою особистісного розвитку та розвитку держави в цілому», – зазначила Альона Дідківська.

Наприкінці зібрання сторони домовились про майбутню співпрацю

Молодіжне крило партії «УДАР» з радістю вітає ініціативу студентського активу до відкритого діалогу.