Житомирські регіонали розповіли за рахунок чого перемагатимуть на виборах: фото

Керуючий справами житомирського виконкому Петро Кудряшов у міській раді працює півтора роки, а членом провладної партії офіційно став лише вчора.

Ярослав Долгих, який нині заступник губернатора і за свою стрімку політичну кар’єру встиг змінити декілька партій, також отримав членство у Регіонах.

Під час обласного з’їзду ПР головний регіонал Житомирщини Сергій Рижук вручив партійні квитки новим членам партії. Нині на Житомирщині налічується 29 тисяч 392 члени Партії Регіонів. Ще 2 роки тому їх було 27 тисяч.

Регіонали переконані, що жителі Житомирщини вступають у провладну партію, бо бачать реальні результати роботи нової влади. Під час вчорашнього обласного з’їзду регіонали Житомирщини привідкрили завісу над тим, як вони перемагатимуть на виборах.

Виявляється, кожному членові ПР поставлено завдання переконати як мінімум 5-6 родичів і знайомих проголосувати за партію, яку очолює Микола Азаров, а почесним головою є сам Президент.

Електорат регіонів:

Найбільше регіонали Житомирщини розраховують на голоси ветеранів ВВВ, афганців, пенсіонерів, відставників, нині діючих військослужбовців, чорнобильців, матерів-героїнь та звісно ж державних службовців, до числа яких варто долучити вчителів та медиків.

Що дає регіоналам право розраховувати, що ці соціально-вразливі верстви населення проголосують за владу? Адже не треба ховати голову у пісок: електорат, на підтримку якого розраховують регіони ЖИВЕ БІДНО.

Як зазначила у своєму виступі Раїса Гула, начальник обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту, цього року у рамках соціальних ініціатив Президента на Житомирщину вже спрямовано 44 мільйони гривень. Ці гроші йдуть на соціальні програми, які мають вселити у людей віру у те, що за провладною партією майбутнє України.

Цікаво, чи потрібні були б взагалі будь-які соціальні ініціативи, якби людей не довели до краю бідності, і чи міг би хтось тоді розраховувати на їхні голоси?

Ярослав Долгих отримав членський квиток ПР

Петро Кудряшов отримав членський квиток ПР

Віталій Скороход, провідний спеціаліст житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді став регіоналом