Прокуратура розбереться з нахабними орендарями ставка, які на Житомирщині стріляють з “калаша” по людях

Конфлікт навколо ставу у селі Парипси Попільнянського району може призвести до людських жертв.

Став у Парипсах орендує житель Фастова. Місцевим жителям перетинати так звану лінію кордону заборонено. Тим хто це зробить буде не переливки… Людей орендарі ні за що не мають.

Побиття людей, у тому числі жінок і дітей, стрілянина з травматичної зброї, на цьому псевдо захисники ставу не зупинилися. Місцеві кажуть, що в напрямку людей почали стріляти навіть з автомата Калашникова.

Відео обласного телебачення

Прокуратура області зацікавилася цією інформацією. Зазначається, що справу взято на контроль.

Прокуратура проінформована про те, що селяни нарікають на випадки агресії щодо себе, викликані спробами наближення до водойми.

Як повідомили Репортерові Житомира в прес-службі прокуратури області, вже взято на контроль розгляд звернення голови та членів Попільнянської райорганізації Українського товариства мисливців та рибалок до районного відділу УМВС України в Житомирській області щодо незаконних дій (погроз, хуліганських вчинків) орендаря ставка.

Чим підкріплюється нахабність орендарів ставка і чи зможе їх прогнати з своєї землі громада села? І чи зможе прокуратура захистити людей, по яких у нашій правовій державі вже починають стріляти з автоматичної зброї?