В Олевському районі водії рідко згадують про документи на вантаж

В Олевському районі народ живе вільно. Недарма цей край славився тим, що в роки війни встановив свою владу, прогнавши зі своєї землі німців і комуністів.

Тут багато лісів. Люди гостинні, привітні. Але кажуть, у віддалених селах населення спивається. Від чого? Може через відсутність перспектив у житті, хоча, звісно ж це не виправдання.

А ось яка ситуація у Олевському районі у сфері дотримання правил перевезення вантажів за повідомленням прес-служби обласної міліції. Хроніка одного дня:

1.

11 серпня працівники УДАІ УМВС України в Житомирській області в Олевському районі під час оперативно-профілактичного відпрацювання затримали автомобіль FORD TRANSIT. Транспортним засобом керував 37-річний місцевий житель.

Водій перевозив бетоні стовпи, за зовнішними ознаками, щойно демонтовані

Звісно жодних документів на вантаж у водія не було. Водій пояснює, що забрав їх у родичів і перевозити на прохання брата до його домогосподарства. Наразі це перевіряється.

2.

Працівники взводу супроводу УДАІ затримали автомобіль ЗИЛ-131, за кермом якого перебував 39-річний житель Олевського району.

Автомобіль транспортував ліс-кругляк, близько 8 м3.

Документів на вантаж у водія не виявилося. Перевірка щодо вказаного факту триває.